05/02/2019

Uutiset

Venetsian biennaalin akkreditointi

Olemme avanneet ennakkoakkreditoinnin vuoden 2019 Venetsian taidebiennaalin avajaispäiville.

Nykytaidekentän ammattilaiset Suomessa voivat hakea hakea akkreditointia biennaalin avajaispäiville Suomen kutsuvieraskiintiöstä Framen kautta.

Venetsian taidebiennaalin avajaispäivät järjestetään 8.–10. toukokuuta 2019 Venetsiassa. Suomen Alvar Aalto -paviljongissa on esillä Miracle Workers -kollektiivin näyttely A Greater Miracle of Perception.

Frame ei voi taata kaikille ilmoittautuneille akkreditointia. Jos saat kauttamme akkreditoinnin, lähetämme vahvistuksen myönnetystä akkreditoinnista sähköpostitse maaliskuussa. Varsinainen akkreditointi eli pääsylippu preview-päiville lähetetään antamaasi sähköpostiin Venetsian biennaalin organisaatiosta huhtikuussa. Meiltä vahvistuksen saatuasi ilmoittautuminen on sitova eikä vahvistettua akkreditointia voi siirtää toiselle henkilölle.

Frame myöntää vain akkreditointeja eikä vastaa avajaispäiville osallistuvien ammattilaisten matkajärjestelyistä.

Akkreditointi avajaispäiville on nyt suljettu. Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditoinnista, olethan yhteydessä viestintäassistentti Karoliina Virkkuseen: karoliina.virkkunen@frame-finland.fi.

Jos olet median edustaja ja haluat osallistua avajaispäiville, olethan yhteydessä viestintäpäällikkö Laura Boxbergiin: laura.boxberg@frame-finland.fi tai 044 739 6097.