Yhteystiedot

Frame Contemporary Art Finland
info@frame-finland.fi
puh. 040 507 0809, arkisin 10.00-15.00
Y-tunnus: Frame-säätiö, 2475893-2

Henkilökunnan yhteystiedot alempana sivulla

Frame Contemporary Art Finland
Töölönkatu 11 A
00100 Helsinki

Frame Foundation, 2475893-2

Framen toimisto on auki maanantaista keskiviikkoon klo 10–15, tai sopimuksen mukaan. Toimiston ulko-ovella ei ole summeria, joten soita saapuessasi yhteyshenkilöllesi tai Framen toimistonumeroon 040 507 0809 niin päästämme sinut sisään.

Saavutettavuus

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: FI7415553000114927
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

Laskun lähettäminen sähköpostitse skannauspalveluun

Lähetä lasku sähköpostin liitetiedostona PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 12815B@scan.netvisor.fi. Jos laskussa on liitesivuja, niiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Paperilaskut

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Emme vastaanota paperilaskuja käyntiosoitteeseemme.

Henkilökunnan yhteystiedot

henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@frame-finland.fi.

Mustavalkoinen potretti Framen johtajasta, Raija Kolista. Raijalla on lyhyet, vaaleat hiukset ja tummasankaiset silmälasit. Hän hymyilee ja katsoo kameraan.

Raija Koli

toimitusjohtaja

044 728 9938

Toimitusjohtajana edustan säätiötä ja vastaan säätiön tehtävän toteutumisesta. Tehtäviini kuuluvat myös kansainvälinen toiminta, sidosryhmäyhteistyö ja yhteistyökumppanuudet sekä vaikuttaminen kuvataiteen alan toimintaedellytysten parantamiseksi. Minuun voi olla yhteydessä säätiöön liittyvissä asioissa.

Mustavalkoinen kuva Jussi Koitelasta.

Jussi Koitela

ohjelmapäällikkö

050 471 7711

Ohjelmapäällikkönä vastaan Framen kansainvälisestä ohjelmasta, asiantuntijavierailuista ja Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelmasta. Minuun voi olla yhteydessä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kansainväliseen hankkeeseen tai asiantuntijavierailuun liittyen.

Rosa Kuosmanen

viestintäpäällikkö

050 465 3462

Viestintäpäällikkönä vastaan Framen päivittäisviestinnästä, tilastoinnista, yhteistyökumppanuuksista, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä Venetsian taidebiennaalin viestinnästä. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa Framen viestintään liittyvissä asioissa.

Mustavalkoinen kuva Veera Lizéstä.

Veera Lizé

apurahakoordinaattori

044 728 9914

Apurahakoordinaattorina vastaan Framen apurahatoiminnasta ja apurahaneuvonnasta. Minuun voi olla yhteydessä Framen apurahoihin liittyvissä asioissa.

Ellinor Zetterberg

projektipäällikkö (Venetsian biennaali)

050 374 8526

Venetsian biennaalin projektipäällikkönä vastaan Suomen paviljongin näyttelytuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta vuonna 2024 järjestettävässä 60. Venetsian taidebiennaalissa.

Mustavalkoinen kuva Francesco Raccanellista.

Francesco Raccanelli

projektikoordinaattori (Venetsian biennaali)

046 526 7853

Venetsian biennaalin projektikoordinaattorina työskentelen Suomen paviljongin näyttelytuotannon parissa vuonna 2024 järjestettävässä 60. Venetsian taidebiennaalissa.

Arvid van der Rijt

ohjelma-assistentti

Ohjelma-assistenttina avustan erityisesti Framen asiantuntijavierasohjelman koordinoinnissa sekä muissa ajankohtaisissa projekteissa, kuten Venetsian biennaalin ja Islands of Kinship -hankkeen tuotannoissa. Arvidin työskentelyä tukee Svenska Kulturfonden.

Fran Trento

vastuullisuuskoordinaattori

Vastuullisuuskoordinaattorina kehitän Framen toimintatapoja vastuullisemmiksi. Työskentelen tiiviisti Islands of Kinship -hankkeen parissa, keskittyen tasa-arvoon, ekologiseen kestävyyteen ja ilmasto-oikeudenmukaisuuteen.

Saara Korpela

projektikoordinaattori (Vihreä taide)

Projektikoordinaattorina luotsaan kaksivuotista Vihreä taide -hanketta, joka tavoitteena on kehittää digitaalisia työkaluja kuvataidekentän ekologista osaamista ja verkostoja vahvistamaan.

Katri Kuisma

tiedottaja

Tiedottajana työskentelen erityisesti Framen päivittäisviestinnässä, kuten verkkosivujen, uutiskirjeen ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannossa. Voit olla minuun yhteydessä Framen viestintään liittyvissä asioissa.

Iida Heiskala

projektiassistentti (Vihreä taide)

Projektiassistenttina avustan kuvataidekentän kestävyyssiirtymää edistävän Vihreä taide -hankkeen viestinnässä ja Kestävä kuvataide -verkoston tapahtumatuotannossa.

Emmi Vainio

hallintopäällikkö

Hallintopäällikkönä vastaan säätiön yleis- ja taloushallinnosta. Tehtäviini kuuluvat myös säätiön toiminnan ja rahoituksen kehittäminen yhdessä toimitusjohtajan ja henkilöstön kanssa. Minuun voi olla yhteydessä hallintoon liittyvissä asioissa.