Yhteystiedot

Frame Contemporary Art Finland
info@frame-finland.fi
puh. 040 507 0809, arkisin 10.00-15.00
Y-tunnus: Frame-säätiö, 2475893-2

Henkilökunnan yhteystiedot alempana sivulla

Frame Contemporary Art Finland
Ratakatu 1 b A 9
00120 Helsinki

Frame Foundation, 2475893-2

Esteettömyys

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: FI7415553000114927
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

Laskun lähettäminen sähköpostitse skannauspalveluun

Lähetä lasku sähköpostin liitetiedostona PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 12815B@scan.netvisor.fi. Jos laskussa on liitesivuja, niiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Paperilaskut

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Emme vastaanota paperilaskuja käyntiosoitteeseemme.

Framen toimisto on auki maanantaisin ja tiistaisin klo 10–15.

 

Henkilökunnan yhteystiedot

henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@frame-finland.fi.

Mustavalkoinen potretti Framen johtajasta, Raija Kolista. Raijalla on lyhyet, vaaleat hiukset ja tummasankaiset silmälasit. Hän hymyilee ja katsoo kameraan.

Raija Koli

toimitusjohtaja

044 728 9938

Toimitusjohtajana edustan säätiötä ja vastaan säätiön tehtävän toteutumisesta. Tehtäviini kuuluvat myös kansainvälinen toiminta, sidosryhmäyhteistyö ja yhteistyökumppanuudet sekä vaikuttaminen kuvataiteen alan toimintaedellytysten parantamiseksi. Minuun voi olla yhteydessä säätiöön liittyvissä asioissa.

Mustavalkoinen kuva Sari Väänäsestä.

Sari Väänänen

hallintopäällikkö

050 322 2373

Hallintopäällikkönä vastaan säätiön yleis- ja taloushallinnosta. Tehtäviini kuuluvat myös säätiön toiminnan ja rahoituksen kehittäminen yhdessä toimitusjohtajan ja henkilöstön kanssa. Minuun voi olla yhteydessä hallintoon liittyvissä asioissa.

Mustavalkoinen kuva Jussi Koitelasta.

Jussi Koitela

ohjelmapäällikkö

050 471 7711

Ohjelmapäällikkönä vastaan Framen kansainvälisestä ohjelmasta, asiantuntijavierailuista ja Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelmasta. Minuun voi olla yhteydessä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kansainväliseen hankkeeseen tai asiantuntijavierailuun liittyen.

Rosa Kuosmanen

viestintäpäällikkö

050 465 3462

Viestintäpäällikkönä vastaan Framen päivittäisviestinnästä, tilastoinnista, yhteistyökumppanuuksista, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä Venetsian taidebiennaalin viestinnästä. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa Framen viestintään liittyvissä asioissa.

Jaakko Uoti

apurahakoordinaattori

050 308 7293

Apurahakoordinaattorina vastaan Framen apurahatoiminnasta ja apurahaneuvonnasta. Minuun voi olla yhteydessä Framen apurahoihin liittyvissä asioissa.

Ellinor Zetterberg

projektipäällikkö (Venetsian biennaali)

050 374 8526

Venetsian biennaalin projektipäällikkönä vastaan Suomen paviljongin näyttelytuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta keväällä 2024 järjestettävässä 60. Venetsian taidebiennaalissa.

Lebohang Tlali

tuottaja

Tuottajana vastaan Rehearsing Hospitalities ja Islands of Kinship -ohjelmiin liittyvien tapahtumien tuotannosta. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa tapahtumien tuotantoon liittyvissä asioissa.

Mustavalkoinen kuva Yvonne Billimoresta.

Yvonne Billimore

avustava kuraattori

Avustavana kuraattorina suunnittelen ja toteutan Rehearsing Hospitalities -ohjelmaa ja siihen liittyvää julkaisusarjaa. Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa Rehearsing Hospitalities -ohjelmaan liittyvissä asioissa.

Mariliis Rebane

ohjelmakoordinaattori

Ohjelmakoordinaattorina vastaan asiantuntijavierailujen järjestämisestä sekä avustan kevään ohjelman tuotannossa, erityisesti portfoliotapaamisten järjestelyssä.

Reishabh Kailey

tiedottaja

045 787 15883

Tiedottajana toimitan sisältöjä Framen päivittäisviestintään ja tuotan ohjelman digitaalisia sisältöjä. Minuun voi olla yhteydessä viestintään liittyvissä asioissa.

Stella Sironen

tiedottaja

Tiedottajana avustan Framen verkkosivujen päivittämisessä, sosiaalisen median kanavien ylläpidossa ja tapahtumaviestinnässä. Minuun voi olla yhteyksissä viestintään liittyvissä asioissa.

Francisco Trento

vastuullisuuskoordinaattori

Vastuullisuuskoordinaattorina kehitän Framen toimintatapoja vastuullisemmiksi. Työskentelen tiiviisti Islands of Kinship -hankkeen parissa, keskittyen tasa-arvoon, ekologiseen kestävyyteen ja ilmasto-oikeudenmukaisuuteen.

Saara Korpela

projektikoordinaattori (Vihreä paletti)

Projektikoordinaattorina luotsaan kaksivuotista Vihreä paletti -hanketta, joka tavoitteena on kehittää digitaalisia työkaluja kuvataidekentän ekologista osaamista ja verkostoja vahvistamaan.

Mustavalkoinen kuva Veera Lizéstä.

Veera Lizé

apurahakoordinaattori (perhevapaalla)