Töihin tai harjoitteluun

Framessa työskentelee haastavissa ja innostavissa asiantuntijatehtävissä viisi vakituista työntekijää. Palkkaamme nykytaidekentän osaajia myös määräaikaisiin projektitehtäviin.

Tarjoamme nykytaiteen asiantuntijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia toteuttaa kansainvälisiä projekteja, rakentaa verkostoja ja kehittää toimintaamme missiomme toteuttamiseksi. Tiedotamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Frame etsii harjoittelijoita avustamaan ohjelmatoiminnassa ja viestinnässä vuonna 2018

Frame etsii harjoittelijoita avustamaan ohjelmatoiminnassa sekä viestinnässä. Ohjelmaharjoittelun harjoitteluhaku on suunnattu Aalto-yliopiston CuMMA-maisteriohjelman ja Taideyliopiston Praxis-maisteriohjelman opiskelijoille. Viestinnän harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta. Toivomme myös oma-aloitteisuutta, myönteistä ja aikaansaavaa otetta. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan, asiantuntevan työyhteisön.

 

Ohjelmaharjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • Framen asiantuntijavierasohjelmassa avustaminen
  • Keskustelutilaisuuksien ja muiden tapahtumien tuotannossa avustaminen
  • Vuoden 2019 Venetsian biennaalin Suomen näyttelyhankkeen valintaprosessissa avustaminen
  • Muut ohjelman ja hallinnon avustavat tehtävät

Ohjelmatoiminnan harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi kuratoinnista, tuotannosta tai taidehistoriasta. Nykytaidekentän ja paikallisten toimijoiden tuntemus on edellytys hakijalle. Hyvä englannin kielen taito on työtehtävissä välttämätön.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
  • Viestinnän projektit, kuten toimittajavierailuihin, kuvataiteen tilastointiin ja Venetsian biennaaliin liittyvät tehtävät
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Viestinnän harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja viestinnästä eri sosiaalisen median kanavissa. Hyvä englannin kielen taito on työtehtävissä välttämätön.

 

Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan. Toivomme harjoittelun kestävän 3–4 kuukautta helmi- tai maaliskuun 2018 alusta alkaen.

Frame on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä, tukea kansainvälistä toimintaa sekä edistää kentän toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

 

Ohjelmaharjoittelijahaku: Lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi suomeksi tai englanniksi ohjelmapäällikkö Taru Elfvingille sunnuntaihin 19. marraskuuta 2017 mennessä: taru.elfving@frame-finland.fi

Viestintäharjoittelijahaku: Lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi suomeksi tai englanniksi viestintäpäällikkö Laura Boxbergille sunnuntaihin 19. marraskuuta 2017 mennessä: laura.boxberg@frame-finland.fi

 

 

 

 


Kuva: Titus Verhe