Töihin tai harjoitteluun

Framessa työskentelee haastavissa ja innostavissa asiantuntijatehtävissä kuusi vakituista työntekijää. Palkkaamme nykytaidekentän osaajia myös määräaikaisiin projektitehtäviin.

Tarjoamme nykytaiteen asiantuntijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia toteuttaa kansainvälisiä projekteja, rakentaa verkostoja ja kehittää toimintaamme missiomme toteuttamiseksi. Tiedotamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Harjoittelu Framessa

Otamme vastaan harjoitteluhakemuksia ympäri vuoden. Harjoittelijat avustavat ohjelmatoiminnassa, hallinnossa sekä viestinnän tehtävissä. Odotamme oma-aloitteisuutta, hyvää organisointitaitoa sekä myönteistä ja aikaansaavaa otetta työhön. Nykytaidekentän tuntemus on eduksi. Tarjoamme itsenäisiä ja työelämään kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan työyhteisön.

Lyhin mahdollinen harjoittelujakso on kolme kuukautta. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai rahoituksen tulee järjestyä esimerkiksi opiskelupaikan kautta. Harjoittelusta ei makseta palkkaa. Lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelosi osoitteella satu.martin@frame-finland.fi.

 

 


Kuva: Titus Verhe