Töihin tai harjoitteluun

Frame Contemporary Art Finland on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus. Tältä sivulta löydät avoimet tehtävämme.

Framessa työskentelee monipuolisissa ja innostavissa asiantuntijatehtävissä viisi vakituista työntekijää. Lisäksi meillä työskentelee useita nykytaiteen ammattilaisia määräaikaisissa tehtävissä.

Tarjoamme nykytaiteen asiantuntijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia toteuttaa kansainvälisiä projekteja, rakentaa verkostoja ja kehittää toimintaamme Framen tehtävän toteuttamiseksi.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivotamme tervetulleeksi työhakemuksia kaikilta hakijoilta riippumatta henkilön yhteiskuntaluokasta, kansallisuudesta, sukupuolesta, vammasta tai toimintarajoitteesta. Työpaikkailmoituksissamme kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Hakemuksessa hakija voi ilmaista kuuluvansa johonkin mainituista ryhmistä. Kaikki tieto käsitellään luottamuksellisesti.

Työnantajana Frame on sitoutunut luomaan ja ylläpitämään sellaiset työskentelyolosuhteet, joissa kohtelemme toinen toisiamme ystävällisesti, asiallisesti ja kunnioittavasti.

Tiedotamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Kuva: Kira Björklund

Viestinnän harjoittelija

Hae Framen viestinnän harjoittelijaksi ajalle 4.9.–15.12.2024.
Viestinnän harjoittelija avustaa päivittäisviestinnässä, minkä lisäksi tehtävään sisältyy Framen ohjelmatoimintaan ja tapahtumiin liittyvää viestintää. Harjoittelijalla tulee olla korkeakoulun harjoittelutuki: Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan.

Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 26.5.2024.