Töihin tai harjoitteluun

Frame Contemporary Art Finland on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus. Tältä sivulta löydät avoimet tehtävämme.

Framessa työskentelee monipuolisissa ja innostavissa asiantuntijatehtävissä viisi vakituista työntekijää. Lisäksi meillä työskentelee useita nykytaiteen ammattilaisia määräaikaisissa tehtävissä.

Tarjoamme nykytaiteen asiantuntijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia toteuttaa kansainvälisiä projekteja, rakentaa verkostoja ja kehittää toimintaamme Framen tehtävän toteuttamiseksi.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivotamme tervetulleeksi työhakemuksia kaikilta hakijoilta riippumatta henkilön yhteiskuntaluokasta, kansallisuudesta, sukupuolesta, vammasta tai toimintarajoitteesta. Työpaikkailmoituksissamme kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Hakemuksessa hakija voi ilmaista kuuluvansa johonkin mainituista ryhmistä. Kaikki tieto käsitellään luottamuksellisesti.

Työnantajana Frame on sitoutunut luomaan ja ylläpitämään sellaiset työskentelyolosuhteet, joissa kohtelemme toinen toisiamme ystävällisesti, asiallisesti ja kunnioittavasti.

Tiedotamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Kuva: Kira Björklund

Frame hakee hallintopäällikköä 

Frame etsii hallintopäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen 1.4.2024 alkaen. Tehtävä on osa-aikainen (80 % kokonaistyöajasta). Framen hallintopäällikkönä vastaat säätiön talouteen ja hallintoon liittyvistä tehtävistä.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 25.2.2024.

Valoisa toimistotila, jossa neljä ihmistä työskentelee tietokoneella pöytiensä ääressä. Ihmiset näkyvät epäselvästi tai takaapäin. Heidän taustallaan on kirjahylly, jossa on paljon värikkäitä kirjoja.

Kuva: Kira Björklund