20/02/2018

Uutiset

Tulossa! Taidegalleriakysely 2017

Frame Contemporary Art Finland kerää tietoa taidegallerioista ja kuvataidetapahtumista toista kertaa. Tiedot kootaan tilastoksi, joka antaa tietoa muun muassa kävijämääristä, taloudesta ja resursseista sekä toiminnan muodoista.

Taidegalleriakysely toteutetaan vuoden 2017 tietojen osalta kaksiosaisena: helmikuussa kysymme gallerioilta tiedot kävijämääristä, taiteilijamääristä, näyttelyistä ja muista tapahtumista. Talouden ja tulevaisuudennäkymien osalta vuositilastointi tehdään toukokuussa.

Olemme vuoden 2016 pilottikyselystä saamamme palautteen jälkeen muokanneet kyselylomaketta niin, että gallerian on helpompi ja nopeampi vastata kyselyyn. Kyselyn toteuttaminen kaksiosaisena myös keventää vastausurakkaa.

Jos koet, että galleriasi tai tapahtumaorganisaatiosi kuuluu kyselyn piiriin, mutta et ollut mukana vuoden 2016 kyselykierroksella, otathan yhteyttä Framen viestintäpäällikköön Laura Boxbergiin (laura.boxberg@frame-finland.fi), jotta saamme päivitettyä yhteystiedot tietokantaamme ennen kyselyn lähettämistä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää kyselyyn liittyen, voit olla yhteydessä meihin Framessa; vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Tiedot vuoden 2016 kyselystä ja Framen kuvataiteen tilastoinnista löytyvät verkkosivujemme tilasto-osiosta.