16/03/2020

Uutiset

Koronavirus: muutoksia kevään ohjelmaan ja ohjeita apurahansaajille

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia myös Framen kevään ohjelmaan. Projektiapurahahakua on jatkettu huhtikuun puoliväliin saakka.

Tapahtumat

Siirrämme keväälle suunniteltuja tapahtumiamme koronavirusepidemian vuoksi. Berliinissä pidettävä kirjanjulkistus, Vidha Saumyan lukutilaisuudet Framen toimistolla sekä Vieraanvaraisuusharjoituksia-tilaisuus siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Suunnittelemme myös vaihtoehtoisia keskustelun ja kohtaamisten tapoja ja kerromme niistä sekä verkkosivuillamme että sosiaalisen median kanavissamme.

Apurahahaku

Maaliskuun projektiapurahahakua on jatkettu 15. huhtikuuta 2020 saakka. Lue lisää apurahahausta verkkosivuiltamme.

Apurahansaajat

Pyydämme, että seuraat ulkoministeriön matkustustiedotteita ja teet matkustuspäätökset niiden perusteella. Mikäli et voi toteuttaa suunniteltua toimintaa alkuperäisen aikataulun mukaisesti, ole ystävällinen ja kirjaudu apurahapalveluumme. Ilmoita peruutuksesta tai muutoksesta viipymättä lähettämällä meille viesti järjestelmän kautta.

Ymmärrämme tilanteen aiheuttamat muutokset ja pyrimme käsittelemään pyynnöt mahdollisimman nopeasti. Mikäli tapahtumasi tai matkasi peruuntuu, olethan yhteydessä myös lentoyhtiöön ja matkavakuutusyhtiöösi.

Toimiston aukioloajat

Pidämme toimiston pääsääntöisesti suljettuna. Henkilökunta on tavoitettavissa normaalisti toimistoaikoina sekä sähköpostitse että puhelimitse. Henkilökunnan yhteystiedot löydät verkkosivujemme yhteystiedot-osiosta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook
Instagram
Twitter

 

 

Lisätiedot

Laura Boxberg, viestintäpäällikkö
laura.boxberg@frame-finland.fi, 044 739 6079