29/11/2023

Open Calls, Uutiset

Haemme harjoittelijaa keväälle Vihreä taide -hankkeeseen

Tule edistämään kuvataiteen kestäviä käytäntöjä monipuoliseen tehtävään! 

Frame hakee osa-aikaista harjoittelijaa ajalle 15.1.–15.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelija osallistuu huhtikuussa järjestettävän Kestävä kuvataide -verkoston tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä Vihreä taide -sivuston viestintään. Harjoittelijalla tulee olla korkeakoulun harjoittelutuki: Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan.

Frame Contemporary Art Finland (Frame-säätiö) on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä. 

Lue lisää Vihreä taide -hankkeesta täältä.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu:

 • Kestävä kuvataide -tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen
 • Tapahtumaan liittyvissä viestintätehtävissä avustaminen
 • Tapahtumaan liittyvien käytännön järjestelyissä ja matkanjärjestelyissä avustaminen
 • Viestiminen Vihreä taide -verkkosivusta sosiaalisen median kanavissa
 • Muut verkoston ja Vihreä taide -verkkosivun avustavat tehtävät

Toivomme sinulta:

 • Tehtäviin soveltuvia opintoja tai kokemusta esimerkiksi viestinnästä, kestävästä kehityksestä tai tuotannollisista tehtävistä
 • Kokemusta tapahtumien järjestämisestä 
 • Kykyä tuottaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan suomeksi ja englanniksi
 • Itsenäistä työotetta 
 • Hyviä yhteistyötaitoja
 • Arvostamme järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
 • Arvostamme kiinnostusta nykytaiteeseen ja ekologiseen kestävyyteen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme itsenäisiä, monipuolisia ja kehittäviä työtehtäviä sekä asiantuntevan ja kollegiaalisen työyhteisön. Osana Framea saat näköalapaikan suomalaisen nykytaiteen ekologisen kestävyyden hankkeisiin ja kuvataiteen kenttään. Tarjoamme viihtyisän toimistotilan ja asianmukaiset työskentelyvälineet.

Palkka ja työaika

Harjoittelijan tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen: Viikottainen työaika on 19 tuntia 23 minuuttia sisältäen lounastauot (50 % tavanomaisesta työajasta). Tehtävästä maksettava korvaus on 750 euroa kuukaudessa, ja se täyttää Kelan työssäoloehdon. 

Framen toimisto sijaitsee Helsingissä ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Organisaation työkielet ovat suomi ja englanti. Framen toimisto ei ole täysin liikkumisesteetön. Lisätietoa toimiston esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät tämän linkin kautta.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti. Frame noudattaa häirinnän vastaista strategiaa.

Näin haet

Lähetä meille noin yhden sivun mittainen hakemus, jossa kuvailet mikä sinua kiinnostaa harjoittelussa ja mitkä olisivat vahvuutesi tehtävässä. Toimita se ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekry@frame-finland.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija 2024”. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 17.12.2023.

Olemme yhteydessä haastateltaviin 18.12. alkavalla viikolla. Ohjeet haastattelua varten lähetetään haastateltaville etukäteen.

Tämä ilmoitus on julkaistu suomeksi.

Lisätiedot tehtävästä:

Saara Korpela, projektipäällikkö
saara.korpela@frame-finland.fi

Kuva on otettu ylhäältäpäin. Pöydällä on avoin kansio, jossa välilehtiä ja post-it-lappu. Kansion päällä on kynä.

Kuva: Kira Björklund