03/05/2024

Open Calls, Uutiset

Frame hakee viestinnän harjoittelijaa syksyksi

Frame hakee viestinnän harjoittelijaa ajalle 2.9.–13.12.2024. Viestinnän harjoittelija avustaa päivittäisviestinnässä, minkä lisäksi tehtävään sisältyy Framen ohjelmatoimintaan ja tapahtumiin liittyvää viestintää. Harjoittelijalla tulee olla korkeakoulun harjoittelutuki: Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan.

Frame Contemporary Art Finland (Frame-säätiö) on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä.

Viestinnän harjoittelijana tehtäviisi kuuluu:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median kanavien sekä uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen;
  • Hanke- ja tapahtumaviestintää liittyen Framen syksyn ohjelmatoimintaan;
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Toivomme sinulta: 

  • Tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai kulttuurituottamisesta;
  • Kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi;
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja;
  • Arvostamme sosiaalisen median kanavien tuntemusta

Tarjoamme itsenäisiä, monipuolisia ja kehittäviä työtehtäviä sekä asiantuntevan ja kollegiaalisen työyhteisön. Osana Framea saat näköalapaikan suomalaisen nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin ja kuvataiteen kenttään.

Harjoittelijan tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen: Säännöllinen työaika tehtävässä on 7 tuntia 45 minuuttia vuorokaudessa ja 38 tuntia 45 minuuttia viikossa sisältäen lounastauot. Tehtävästä maksettava korvaus on 1 500 euroa kuukaudessa, ja se täyttää Kelan työssäoloehdon.

Framen toimisto sijaitsee Helsingissä ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Organisaation työkielet ovat suomi ja englanti. Framen toimisto on liikkumisesteetön, mutta siellä ei ole inva-WC:tä, eikä keittiötila sovellu kaikilta osin esteettömään käyttöön. Lisätietoa toimiston esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät tämän linkin kautta.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti. Frame noudattaa häirinnän vastaista strategiaa.

Näin haet

Lähetä meille noin yhden sivun mittainen englanninkielinen hakemus, jossa kuvailet mikä sinua kiinnostaa harjoittelussa ja mitkä olisivat vahvuutesi tehtävässä. Toimita se ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekry@frame-finland.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Viestinnän harjoittelija 2024”. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 26.5.2024.

Olemme yhteydessä haastateltaviin 27.5. alkavalla viikolla. Ohjeet haastattelua varten lähetetään haastateltaville etukäteen.

Tämä ilmoitus on julkaistu suomeksi.

Lisätiedot tehtävästä:

Rosa Kuosmanen, viestintäpäällikkö
p. 050 4653462
rosa.kuosmanen@frame-finland.fi