08/03/2023

Uutiset

Uusia kollegoita Framessa

Alkuvuoden aikana Framen tiimiin on liittynyt kolme uutta työntekijää; Venetsian biennaalin projektipäällikkö Ellinor Zetterberg, ohjelmakoordinaattori Mariliis Rebane ja Vihreä Paletti -hankkeen projektikoordinaattori Saara Korpela.

Maaliskuussa Venetsian biennaalin projektipäällikkönä aloittanut Ellinor Zetterberg vastaa Suomen paviljongin näyttelytuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta keväällä 2024 avautuvassa 60. Venetsian taidebiennaalissa. Kulttuurituottajaksi valmistunut Ellinor on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien nykytaiteen kentällä sekä kansainvälisten että kotimaisten näyttelytuotantojen ja galleriatoiminnan parissa, viimeisimpänä Zetterberg Galleryn johtajana.

Ohjelmakoordinaattori Mariliis Rebane vastaa keväällä 2023 Framen kansainvälisten asiantuntijavierailujen koordinoinnista sekä avustaa ohjelmatiimiä erityisesti vuosittaisten portfoliotapaamisten järjestelyissä. Mariliis on kuraattori ja tutkija, joka on työskennellyt viime vuosina Koneen Säätiön apurahalla. Hän on valmistunut Taideyliopiston Praxis-maisteriohjelmasta ja suorittanut maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa taidehistorian oppiaineessa. Aikaisemmin Mariliis on työskennellyt IHME Helsingissä, Taideyliopistossa, Kansallisgalleriassa ja Forum Boxissa.

Projektikoordinaattori Saara Korpela luotsaa alkuvuodesta 2023 käynnistynyttä Vihreä paletti -hanketta, jonka tavoitteena on kehittää digitaalisia työkaluja kuvataidekentän ekologista osaamista ja verkostoja vahvistamaan. Saara on työskennellyt ekokoordinaattorina ANTI-festivaalilla, HIAPissa, IHME Helsingissä, Mustarindassa ja Framessa.

Lämpimästi tervetuloa uusille kollegoille!

Framelaisiin voi olla yhteydessä kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa. Henkilökunnan yhteystiedot ja työnkuvat löytyvät täältä.

Mariliis Rebane (vas.), Saara Korpela ja Ellinor Zetterberg. Kuvat: Lebohang Tlali