19/07/2021

Uutiset

Tule meille viestintäpäälliköksi!

Nykytaiteen tiedotuskeskus Frame Contemporary Art Finland hakee viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen. Frame Contemporary Art Finland (Frame-säätiö) on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä. 

Framen viestintäpäällikkönä johdat ja kehität tiedotuskeskuksen viestintää, työskentelet nykytaiteen kotimaisten ja kansainvälisten hankkeiden parissa sekä vastaat etenkin mediaviestinnän, Framen somekanavien, uutiskirjeen ja verkkosivujen ajankohtaissisältöjen kehittämisestä ja tavoitteiden asettamisesta ja seurannasta.

Viestintätiimin esihenkilönä ohjaat projektityöntekijöiden ja harjoittelijoiden työtä. Lisäksi koordinoit poliittiseen vaikuttamiseen liittyvää viestintää sekä säätiön varainhankintaa yhdessä toimitusjohtajan kanssa. 

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
  • vahvoja näyttöjä viestinnän tai media-alan tehtävistä,
  • strategista näkemystä vaikuttamisviestinnästä,
  • nykytaiteen vahvaa tuntemusta,
  • erinomaista suomen kielen kirjallista ilmaisua sekä erittäin hyvää englannin kielen osaamista. 


Tarjoamme kansainvälisen työympäristön, monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mukavan työyhteisön. Framen toimisto sijaitsee Helsingissä. Organisaation työkieli on englanti. 

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti.

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si yhtenä PDF-tiedostona viimeistään sunnuntaina 15.8.2021 kello 24 mennessä osoitteeseen rekry@frame-finland.fi.

Kirjoita sähköpostin otsikkoriville “Viestintäpäällikkö 2021”. Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.

Tämä hakuilmoitus on julkaistu suomeksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toimitusjohtaja Raija Koli
raija.koli@frame-finland.fi, puh. 044 728 9938
Yhteydenotot puhelimitse: ke 4.8.–pe 13.8.

Viestintäpäällikkö Laura Boxberg
laura.boxberg@frame-finland.fi, puh. 044 739 6079
Yhteydenotot puhelimitse: ti 10.8. klo 10–12 ja to 12.8. klo 12–15.