18/12/2020

Uutiset

Tule meille ohjelmakoordinaattoriksi

Etsimme nykytaiteen tiedotuskeskukseen Frame Contemporary Art Finlandiin ohjelmakoordinaattoria hoitamaan asiantuntijavierasohjelmaa ohjelmapäällikön kanssa sekä avustamaan muussa ohjelmatoiminnassa 1.2.–31.11.2021.

Edellytämme soveltuvia taiteen opintoja tai nykytaiteen sisältöjen ja toimintakentän tuntemusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Suomen kielen taito ei ole välttämätön.

Olet tavoitteellinen, aloitteellinen ja hyvä organisoimaan asioita. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti.

Tehtävä on osa-aikainen (60 %). Palkka on 1 700 € kuussa.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan nykytaiteen alalla ja luovan ja mukavan työympäristön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si yhtenä PDF-tiedostona englanniksi viimeistään sunnuntaina 10.1.2021 kello 24 mennessä osoitteeseen rekry@frame-finland.fi. Lisää sähköpostin otsikkoriville “Ohjelmakoordinaattori 2021”.

Frame Contemporary Art Finland on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä. Asiantuntijavierasohjelma on keskeinen osa Framen tehtävää nykytaiteen kansainvälistäjänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ohjelmapäällikkö Jussi Koitela, Frame Contemporary Art Finland jussi.koitela@frame-finland.fi, puh. 050 471 7711
Yhteydenotot puhelimitse 21. ja 22.12.2020 kello 10–15 välisenä aikana sekä 4.1., 5.1.,7.1 ja 8.1.2021 kello 10–15 välisenä aikana.


Kuva: Framen asiantuntijavieraat Clelia Coussonnet and Rosa Tolnov Clausen vuoden 2019 Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelmaviikolla Museum of Impossible Formsissa.