02/03/2022

Uutiset

Frame hakee apurahakoordinaattorin sijaista

Frame etsii apurahakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2022–31.7.2023. Tehtävään perehdyttäminen tapahtuu 6.–10.6.2022.

Frame Contemporary Art Finland (Frame-säätiö) on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä. 


Apurahakoordinaattorin tehtävät

Framen apurahakoordinaattorina vastaat nykytaiteen kansainvälistämiseen tarkoitettujen apurahojen hakuun ja myöntämiseen liittyvistä tehtävistä.

 • Käsittelet valtionavustuksilla jaettavia apurahoja: käsittelet apurahahakemuksia, kirjaat ja arkistoit päätökset ja vastaat sopimuksista ja selvityksistä. 
 • Vastaat hakijoiden kysymyksiin sähköpostilla ja puhelimitse. 
 • Hoidat kuukausittain maksuliikennettä ja seuraat apurahamaksatusten ja -palautusten kirjanpitoa.
 • Raportoit apurahoista Frame-säätiön hallitukselle ja viranomaistahoille. Toimit apurahatoimikunnan sihterinä.
 • Päivität kontaktitietokantaa ja käytät taloushallintaohjelmaa.

Osallistut toisinaan myös Framen ohjelmatoiminnan tapahtumajärjestelyihin. Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat lisäksi toimiston päivittäisasiat.

Apurahakoordinaattori ei osallistu apurahapäätösten tekemiseen.


Toivomme sinulta

 • Palveluhenkisyyttä: Olet paljon tekemisissä apurahoja hakevien taiteen ammattilaisten kanssa.
 • Järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä: Edistät apurahaprosessia hoitamalla sen yksityiskohdat tarkasti ja nopeasti.
 • Yhteistyökykyä: Toimit tiiviissä yhteistyössä taiteen ammattilaisten, apurahatoimikunnan ja toimitusjohtajan kanssa.
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi: käytät suomen ja englannin kieltä päivittäin sekä suullisesti että kirjallisesti. Apurahan hakijoilla on oikeus hakea valtionavustuksen piiriin kuuluvia apurahoja Suomen virallisilla kielillä (suomi ja ruotsi) ja englanniksi. 
 • Soveltuvaa tutkintoa ja/tai työkokemusta asiakaspalvelusta ja tarkkuutta vaativista hallinnollisista tehtävistä. Kuvataiteen tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätön.


Tarjoamme sinulle

 • Kansainvälisen työympäristön
 • Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä
 • Tiiviin ja kollegiaalisen työyhteisön
 • Asianmukaiset työvälineet
 • Suunnitelmallisen työhyvinvointiohjelman, johon kuuluvat työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntasetelit, kansainvälinen ICOM -museokortti ja säännölliset virkistyspäivät
 • Näköalapaikan suomalaisen nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin ja kuvataiteen kenttään


Apurahakoordinaattorin tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Säännöllinen työaika tehtävässä on 7 tuntia 45 minuuttia vuorokaudessa ja 38 tuntia 45 minuuttia viikossa sisältäen lounastauot. Tehtävästä maksettava palkka on 3 000 euroa kuukaudessa.

Framen toimisto sijaitsee Helsingissä ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Organisaation työkielet ovat suomi ja englanti. Framen toimisto ei ole liikkumisesteetön. Lisätietoa toimiston esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät tämän linkin kautta.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti.


Näin haet

Lähetä meille noin yhden sivun mittainen hakemus, jossa kuvailet miksi haet tätä tehtävää ja mitkä olisivat vahvuutesi tehtävän hoitamisessa. Toimita se ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona viimeistään sunnuntaina 27.3.2022 kello 24 osoitteeseen rekry@frame-finland.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoriville “Apurahakoordinaattori 2022” ja nimeä PDF-tiedosto muotoa Sukunimi_Etunimi.

Haastattelut tehtävään järjestetään 6.–7.4.2022 ja valinta tehdään huhtikuun aikana. Haastatteluihin valittaville toimitetaan haastattelukysymykset ja lisätietoa haastattelusta etukäteen. Haastattelijoina toimivat Framen johtaja Raija Koli, apurahakoordinaattori Veera Lizé ja viestintäpäällikkö Rosa Kuosmanen.

Tämä hakuilmoitus on julkaistu suomeksi.


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toimitusjohtaja Raija Koli
raija.koli@frame-finland.fi, puh. 044 728 9938
Yhteydenotot puhelimitse: ti 8.3. klo 13-15 ja ke 16.3. klo 10-12

Apurahakoordinaattori Veera Lizé
veera.lize@frame-finland.fi, puh. 044 728 9914
Yhteydenotot puhelimitse: ti 8.3. klo 10-13 ja ke 16.3. klo 13-16