03/09/2021

Uutiset

Rosa Kuosmanen Framen viestintäpäälliköksi

Rosa Kuosmanen on valittu Framen uudeksi viestintäpäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään lokakuussa. Viestintäpäällikkö vastaa säätiön kansainvälisestä ja kotimaisesta viestinnästä. Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluvat myös nykytaiteen toimialan vahvistaminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Kuosmanen siirtyy Frameen Suomen Taiteilijaseuran viestintäpäällikön tehtävistä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:ssä, Koneen Säätiössä ja Framen tiedottajana. Hän on myös yksi EDIT-verkkomedian toimittajista.

“Odotan ilolla työskentelyä nykytaiteen kansainvälisten ja kotimaisten hankkeiden parissa, yhteistyössä laajan ammattilaisverkoston kanssa. Jatkan innolla myös työtä kuvataiteen edunvalvonnan pyörteissä”, Kuosmanen sanoo.

Framen viestintäpäällikkönä toiminut Laura Boxberg siirtyy lokakuun alussa Suomen Benelux-instituutin johtajaksi Brysseliin.

Henkilökuva Rosa Kuosmasesta. Kuosmanen seisoo pihlajan edessä ulkona. Hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset ja mustavalkoiset vaatteet.

Rosa Kuosmanen. Kuva: Iiris-Lilja Kuosmanen.