09/11/2017

Uutiset

Opintomatka Australiaan Sydneyn biennaaliin nykytaiteen kuraattoreille ja nykytaideorganisaatioiden toiminnanjohtajille

Frame Contemporary Art Finland järjestää yhteistyössä HIAPin (Helsinki International Artist Programme) ja Baltic Circlen  kanssa opintomatkan Australiaan Sydneyn biennaaliin 13.–18. maaliskuuta 2018.

Matkalla vieraillaan biennaalissa ja Sydneyn nykytaideorganisaatioissa. Matkan tavoitteena on vahvistaa olemassa olevia verkostoja, synnyttää uusia kontakteja toimijoille sekä perehtyä maan nykytaidekenttään pintaa syvällisemmin.

Matka on osa Framen monivuotista kansainvälistä verkostoitumishanketta. Ensimmäinen opintomatka suuntautui Japaniin ja Etelä-Koreaan vuonna 2016 ja toinen Kiinaan vuonna 2017.

Kutsumme matkalle mukaan kaksi nykytaiteen kuraattoria tai nykytaideorganisaation toiminnanjohtajaa, jotka ovat jo toimineet kansainvälisellä kentällä. Matkalle osallistuvan kuraattorin tai toiminnanjohtajan matka- ja majoituskulut korvataan.

Ryhmään otetaan mielellään mukana myös sellaisia toimijoita, joilla on mahdollisuus kustantaa matkat ja majoitus itse tai oman organisaationsa kautta.

Hae matkalle mukaan vapaamuotoisella hakemuksella (max. A4). Liitä mukaan CV:si.

Kerro hakemuksessa:

miksi haluat osallistua opintomatkalle

millaisiin tai mihin organisaatioihin haluat matkalla tutustua

kuinka voit hyödyntää matkalla syntyviä kontakteja työssäsi

 

Lähetä hakemuksesi 1. joulukuuta 2017  mennessä sähköpostitse osoitteella hakemukset@frame-finland.fi. Laita viestin otsikkoon merkintä “Opintomatka 2018”.

 

Lisätietoja:

johtaja Raija Koli, Frame, raija.koli@frame-finland.fi

 

 

Kuva: Diego Delso, Sydney, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12571835