18/01/2021

Uutiset

Kuvataiteilijat ja taideorganisaatiot: OKM kerää vastauksia kyselyyn koronan vaikutuksista

Opetus- ja kulttuuriministeriö kerää verkkokyselyllä tietoa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksista taiteen ja kulttuurin alojen toimintaan ja talouteen. Kyselyyn voivat vastata kulttuurin, taiteen ja luovien alojen yhteisöt ja henkilöt. 

Kyselyssä kartoitetaan koronan vaikutuksia vuonna 2020 sekä pyydetään arviota koronan vaikutuksista vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Vastaathan kyselyyn viimeistään maanantaina 1. helmikuuta 2021. 

Vastaukset ovat organisaatiokohtaisia, eli toivomme, että organisaatiot toimittavat kyselyyn yhden vastauksen. Henkilöt vastaavat kyselyyn oman toimintansa osalta.

Opetus-ja kulttuuriministeriö kerää tietoa ja arvioita koronan vaikutuksista toimialalla ajantasaisen tilannekuvan ylläpitämiseksi sekä pidemmän tähtäimen toimenpiteiden suunnittelun tueksi. Tietoa välitetään myös koko valtioneuvoston piirissä tapahtuvaan koronaepidemian vaikutusten seurantaan.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Kysely on jatkoa opetus- ja kulttuuriministeriön keväällä 2020 tekemille kyselyille Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalle ja Koronapandemian vaikutukset kuntien kulttuuritoimintaan.