09/03/2023

Uutiset

Kuvataiteen vuoro -vaalipaneeli Kiasmassa 16. maaliskuuta

Miten kuvataiteen rahoituskuoppa voidaan täyttää tulevalla hallituskaudella? Miten puolueet aikovat vahvistaa kuvataidealan toimintaedellytyksiä ja taiteilijoiden asemaa? Millaista kulttuuripolitiikkaa ehdokkaat haluavat edistää?

Tervetuloa seuraamaan Kuvataiteen vuoro -vaalikeskustelua, jossa kuullaan eduskuntavaaliehdokkaiden ajatuksia kuvataidealan tulevaisuudesta. Vaalipaneelin toteuttavat Suomen Taiteilijaseura, Frame Contemporary Art Finland, Kuvasto ry ja Kansallisgalleria.

Paneeli järjestetään Kiasma-teatterissa Helsingissä torstaina 16.3. klo 17.00–18.00. Mukana paneelissa ovat ehdokkaat Anders Adlercreutz (RKP), Maria Guzenina (SDP), Veronika Honkasalo (Vas.), Saara Hyrkkö (Vihr.), Silvia Koski (PS), Sari Sarkomaa (Kok.), ja Samuel Sylf (Kesk.).

Tutustu Framen, Suomen Taiteilijaseuran ja Kuvaston yhteiseen Kuvataiteen vuoro -kampanjaan ja hallitusohjelmatavoitteisiin.

Kuvataiteen vuoro -vaalipaneeli

Aika: Torstaina 16.3.2023 klo 17.00–18.00
Paikka: Kiasma-teatteri, Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki

Vaalipaneelia moderoi Suomen Taiteilijaseuran toiminnanjohtaja Annukka Vähäsöyrinki.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumapaikan sijainti ja esteettömyys: Kiasma-teatteri sijaitsee Kiasman ensimmäisessä kerroksessa, pääovilta katsottuna rakennuksen vastakkaisessa päädyssä. Kiasma-teatterissa on numeroimaton katsomo. Päällysvaatteet ja isot laukut voi jättää ilmaiseksi Kiasman vaatesäilytykseen.

Kiasma-teatterin katsomon ylätasanteelle on esteetön pääsy.