30/03/2020

Uutiset

Koronavirus: joustoja Framen myönnettyihin apurahoihin

Koronaviruspandemia tulee vaikuttamaan moniin nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin vuoden 2020 aikana. Myönnämme joustoja sekä jo myönnettyihin apurahoihin että kevään aikana tehtäviin uusiin myöntöihin. Myönnämme tarvittaessa myös erityisapurahaa hankkeiden loppuun saattamiseksi. Turvaamme näin hakijoiden yhdenvertaisen kohtelun ja riittävän taloudellisen tuen hankkeiden toteuttamiseen tulevaisuudessa.

 

Jo myönnettyihin apurahoihin voi tehdä seuraavia muutoksia

  • Mikäli hankkeesi siirtyy, voit käyttää myönnettyä apurahaa samaan hankkeeseen vuoden 2020 loppuun saakka. Ilmoita ajankohdan muutoksesta.
  • Mikäli hankkeesi peruuntuu, voit anoa muutosta apurahan käyttöön ja ehdottaa meille vastaavaa hanketta. Ano muutosta.

Jos kuluja on jo ehtinyt koitua

Koronavirusepidemian myötä on mahdollista, että sinulle on jo koitunut kuluja peruuntuneista matkoista, majoituksesta, kuljetuksista, vakuutuksista tai installoinnista, joita lentoyhtiö, matkanjärjestäjä, vakuutusyhtiö tai muu vastaava taho ei korvaa. Tässä tilanteessa sinulle voidaan myöntää erityisapurahaa saman hankkeen loppuun saattamiseksi vuoden 2020 aikana. Erityisapurahaa myönnetään maksimissaan hankkeen alkuperäisen myönnetyn apurahan verran.

Ota yhteyttä apurahapalvelumme kautta

Kaikissa jo myönnettyihin apurahoihin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotto tapahtuu helpoimmin apurahapalvelussamme. Ilmoita peruutuksesta tai muutoksesta viipymättä lähettämällä meille viesti järjestelmän kautta, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

 

Lisätiedot:

Veera Lahtinen, apurahakoordinaattori

Frame Contemporary Art Finland

veera.lahtinen@frame-finland.fi, 044 728 9914

 


Pia Männikkön Midsummer Night’s Dream (2013/2020) oli esillä Jan Koniarek Galleriassa Trnava osana ryhmänäyttelyä Entropia 2.0. helmikuussa 2020. Näyttelyyn osallistuminen oli tuettu Framen apurahalla. Kuva: Zuzana Dohnalova.