21/11/2016

Uutiset

Joulukuun aamukahviklubi torstaina 1.12.: Minna Pöllänen

Aamukahviklubi on Framen ja HIAPin keskustelusarja, jonka jokaisessa keskustelussa paneudutaan yhteen taideteokseen. Joulukuun Aamukahviklubissa tarkasteltavana on Minna Pölläsen teos Signs of Flood (Positions for Contemporary Living). Pölläsen kanssa keskustelua alustaa kuraattori Katie Lenanton.

Signs of Flood (Positions for Contemporary Living) on 18 kirjotusta banderollista koostuva installaatio, jossa mm. sosiaalisesta mediasta ja uutissivustoilta poimittujen liikesarjojen kautta tarkastellaan kuvien tulvaa ja kehon suhdetta länsimaiseen kulutusyhteiskuntaan ja markkinatalouteen.

Minna Pöllänen (s. 1980) on Lontoossa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Pöllänen käyttää ja yhdistelee teoksissaan mm. tekstiiliä, puuta ja valokuvaa, ja teosten teemat nivovat yhteen aiheita kulutuksesta kansalaistottelemattomuuteen, kapitalismin kritiikkiin ja julkiseen/yksityiseen tilaan. Signs of Flood (Positions for Contemporary Living) on ollut tänä vuonna esillä Queens Museumissa New Yorkissa.

Aamukahviklubi järjestetään torstaina 1.12.2016 klo 10 Framen toimistolla osoitteessa Ratakatu 1 b A 9, 6. krs. Keskustelu käydään englanniksi, mutta paikan päällä on mahdollisuus myös tulkkaukseen. Tilaisuus on kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa!

Kuva: Minna Pöllänen: Signs of Flood (Positions for Contemporary Living), 2016. Yksityiskohta teoksesta.