09/12/2019

Uutiset

Ilmoittaudu Porin sivukonttoriin

Framen sivukonttorit on nelivuotinen hanke, jossa perustamme parin päivän ajaksi sivukonttoreita eri puolille Suomea.

Tapaamme vierailujen aikana laajasti paikallisia nykytaiteen toimijoita sekä keskustelemme museoiden, gallerioiden ja taiteilijayhteisöjen kanssa kansainvälisyydestä ja toimialan kehittämistarpeista. Sivukonttori-hanke on osa nykytaiteen toimialan valtakunnallista kehittämistyötä.

Kussakin kaupungissa järjestetään yhteistyössä paikallisen taidemuseon ja taiteilijaseuran kanssa Framen infotilaisuus sekä apurahaneuvontaa ja portfoliotapaamisia.

 

Porin sivukonttori

Porin sivukonttori järjestetään 16.–17. tammikuuta 2020.

Perjantaina 17. tammikuuta klo 9.30–11.00 Frame järjestää Porin taidemuseossa (Eteläranta) puolentoista tunnin infotilaisuuden, jossa Framen koordinaattori Veera Lahtinen antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen sosiaalisen median avulla tapahtuvaan viestintään ja ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu.

Infotilaisuuden lisäksi tapaamme taiteilijoita henkilökohtaisissa portfoliotapaamisissa ja apurahaklinikalla. Tämän lisäksi taiteilijoilla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen portfoliotapaamiseen tai apurahaklinikalle (15 minuutin aika).

Ilmoittautuminen sivukonttoriin alkaa 9. joulukuuta 2019 ja päättyy 10. tammikuuta 2020. Vahvistamme henkilökohtaiset ajat ilmoittautuneille sähköpostilla.

Ilmoittaudu Porin sivukonttoriin

Porin sivukonttori järjestetään yhteistyössä Porin taidemuseon kanssa.

 

 

Kuva: Porin taidemuseo.