04/05/2022

Uutiset

Haemme viestinnän harjoittelijaa syksyksi

Frame hakee viestinnän harjoittelijaa ajalle 1.9.–16.12.2022. Harjoittelija avustaa päivittäisviestinnässä, minkä lisäksi tehtävään sisältyy Framen ohjelmatoimintaan ja tapahtumiin liittyvää viestintää. Harjoittelijalla tulee olla korkeakoulun harjoittelutuki: Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan.

Frame Contemporary Art Finland (Frame-säätiö) on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio ja tiedotuskeskus, joka vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa sekä edistää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteen ammattilaisten välillä. 


Viestinnän harjoittelijana tehtäviisi kuuluu:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median kanavien sekä uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
  • Hanke- ja tapahtumaviestintää, kuten syksyn 2022 Rehearsing Hospitalities -ohjelmaviikon viestintään liittyviä tehtäviä
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät


Toivomme sinulta:

  • Tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta
  • Kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja sosiaalisen median kanavien tuntemusta


Tarjoamme itsenäisiä, monipuolisia ja kehittäviä työtehtäviä sekä asiantuntevan ja kollegiaalisen työyhteisön. Osana Framea saat näköalapaikan suomalaisen nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin ja kuvataiteen kenttään.

Harjoittelijan tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Säännöllinen työaika tehtävässä on 7 tuntia 45 minuuttia vuorokaudessa ja 38 tuntia 45 minuuttia viikossa sisältäen lounastauot. Harjoittelusta maksettava palkka on 1 283 €/kk.

Framen toimisto sijaitsee Helsingissä ja tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Organisaation työkielet ovat suomi ja englanti. Framen toimisto ei ole liikkumisesteetön. Lisätietoa toimiston esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät tämän linkin kautta.

Frame edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti. Frame noudattaa häirinnän vastaista strategiaa.


Näin haet

Lähetä meille noin yhden sivun mittainen englanninkielinen hakemus sekä CV:si yhtenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekry@frame-finland.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Viestinnän harjoittelija 2022”. Viimeinen hakupäivä on tiistai 31.5.2022.

Olemme yhteydessä haastateltaviin kesäkuun alussa. Ohjeet haastattelua varten lähetetään haastateltaville etukäteen.

Tämä ilmoitus on julkaistu suomeksi.


Lisätiedot tehtävästä:

Rosa Kuosmanen, viestintäpäällikkö
rosa.kuosmanen@frame-finland.fi, p. 050 4653462