24/04/2023

Uutiset

Frame muuttaa Töölöön

Frame muuttaa kesäkuussa uusiin toimitiloihin Helsingin Töölöön. Järjestämme nykyisellä toimistollamme Ratakadulla kaksi avoimien ovien päivää 4.–5. toukokuuta, jolloin jaamme ilmaiseksi kattavan valikoiman taidekirjoja.

Frame muuttaa kesäkuussa 2023 uusiin toimitiloihin Helsingin Töölöön. Uusi toimistomme sijaitsee katutasossa osoitteessa Töölönkatu 11, 00100 Helsinki. Samoihin tiloihin kanssamme muuttavat suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkki ja kansainvälinen teatterifestivaali Baltic Circle

Framen toimisto on sijainnut nykyisessä paikassaan Helsingin Ratakadulla vuodesta 2016. Ratakadun kiinteistöön on tulossa lähiaikoina mittava remontti.

Kesän jälkeen toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihimme!

Tule tekemään kirjalöytöjä Framen toimistolle

Muuton yhteydessä luovumme osasta taide- ja taiteilijakirjoja, joita Framen toimistolle on kertynyt vuosien varrella. Varastossamme on runsaasti ylimääräisiä kappaleita erityisesti ulkomaisista näyttelykatalogeista sekä osasta Framen tukemia apurahajulkaisuja. 

Muuton yhteydessä luovumme osasta taiteilija- ja näyttelykatalogeista. Osa kirjoista lahjoitetaan Kiasman kirjastoon, jossa ne ovat jatkossa niin ammattilaisten, tutkijoiden kuin muiden nykytaiteesta kiinnostuneiden saatavilla. Säilytämme kuitenkin kattavan valikoiman taide- ja taiteilijakirjoja sekä näyttelykatalogeja myös jatkossa. 

Järjestämme nykyisellä toimistollamme Ratakadulla (1b A, katso saavutettavuustiedot tältä sivulta) kaksi avoimien ovien päivää torstaina ja perjantaina 4.–5.5. klo 10–16, jolloin kirjoja voi tulla noutamaan ilmaiseksi. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Katunäkymä, jossa vaaleanvihreän ja valkoisen värisen kerrostalon julkisivu. Talossa on isot ikkunaruudukot.

Framen toimisto sijaitsee tässä rakennuksessa osoitteessa Töölönkatu 11 A, 00100 Helsinki. Kuva: Reishabh Kailey.