18/06/2014

Uutiset

Frame mukana Flow-festivaalin uudessa ohjelmakokonaisuudessa

Flow Festival, Demos Helsinki, Slush, Music Finland ja Frame esittelevät Flow Talks Lunch Sessions -ohjelman

Flow Talks Lunch Sessions on uusi kokonaisuus, joka tuo yhteen eri tavoin toisiinsa linkittyvät uuden sukupolven ajattelijat. Ohjelmassa kuullaan huippuluokan avainpuhujia: kohtaamisten ja keskustelujen ydin on vuorovaikutuksessa. Keskustelut järjestetään tapahtuma-alueella ennen varsinaisen festivaaliohjelman alkamista perjantaina ja lauantaina.

Framen paneeli järjestetään lauantaina 9. elokuuta klo 12–14 otsikolla Visual arts and participation. Keskustelun teemana on osallistuminen ja yhteiskunnallisuus taiteessa. Mukana ovat Adel Abidin, Egs, Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen, Heta Kuchka, Jani LeinonenVesa-Pekka Rannikko ja Tärähtäneet ämmät. Keskustelun puheenjohtaja toimii Framen johtaja Raija Koli.

Perjantain Flow Talks Lunch Sessions -ohjelman esittelee Flow Festival, Demos Helsinki ja Slush. Demos Helsingin useiden sessioiden yhteisenä teemana on toimiva ja elävä kaupunkikulttuuri. Slushin esittelemät teemat käsittelevät puolestaan musiikkiteknologiaa ja tuottavan liiketoiminnan uusia suuntauksia. Lauantaina on Framen session lisäksi ohjelmassa myös Music Finlandin isännöimä indielevy-yhtiöpaneeli.

Flow Talks Sessions -iltapäivät ovat Flow-kävijöille maksuttomia. Osallistuminen  edellyttää kuitenkin festivaalipassia tai päivälippua sekä ennakkorekisteröitymistä.
Ravintola Sandron tarjoileman 20 euron hintaisen lounasbuffetin voi ostaa paikan päällä.

Flow Talks Lunch Sessions
lauantaina 9. elokuuta klo 12–14
Food Arcade, Flow

Lue lisää Flow Talks Lunch Sessions -ohjelmasta sekä taiteilijoiden esittelyt:
www.flowfestival.com/talks

#FlowFestival
#FlowTalks

Yhdestoista Flow Festival järjestetään 8.–10. elokuuta Suvilahdessa Helsingissä.