29/10/2015

Uutiset

Frame etsii apurahakoordinaattoria

Frame etsii apurahakoordinaattoria äitiysvapaan sijaiseksi vastaamaan säätiön apurahojen hakuun ja myöntämiseen liittyvistä toimista ajalle 4.1.–31.12.2016. Apurahakoordinaattori hoitaa lisäksi toimiston päivittäisasioita (maksuliikenne, kokousjärjestelyt, hankinnat) ja avustaa Framen ohjelmatoiminnan tapahtumissa.

Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja ja/tai käytännössä hankittua apurahojen hoitamiseen liittyvää ammattiosaamista. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä nykytaiteen ja kulttuurikentän tuntemusta. Arvostamme lisäksi ruotsin kielen osaamista.

Olet tavoitteellinen, aloitteellinen, tarkka ja hyvä organisoimaan asioita. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sunnuntaihin 15.11.2015 kello 24 mennessä osoitteeseen hakemukset@frame-finland.fi.

Frame on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama säätiö, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa Suomessa ja ulkomailla. Säätiö tukee taiteilijoiden kansainvälistymistä, myöntää apurahoja ja toimii nykytaiteen tiedotuskeskuksena. Suomen näyttely Venetsian taidebiennaalissa on Framen suurin kansainvälinen projekti. Frame tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan nykytaiteen alalla ja luovan työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja:

koordinaattori Karoliina Korpilahti, Visuaalisen taiteen keskus Frame, 044 728 9914, karoliina.korpilahti@frame-finland.fi

puhelintiedustelut ti 10.11. kello 14–15 ja ke 11.11. kello 10–12