26/02/2018

Uutiset

Frame Contemporary Art Finland hakee ohjelmapäällikköä ja apurahakoordinaattoria

Frame Contemporary Art Finland on säätiö ja nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, joka tekee suomalaisesta nykytaiteesta yhä kansainvälisempää, vahvempaa ja näkyvämpää. Ohjelmapäällikkömme ja apurahakoordinaattorimme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme nyt kahta asiantuntijaa innostavaan työyhteisöömme.

Frame tukee ammattilaisten kansainvälistä toimintaa sekä edistää toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla. Frame toimii myös nykytaiteen tiedotuskeskuksena. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät nykytaiteen parissa Helsingin Ratakadulla.

 

Ohjelmapäällikkö

Ohjelmapäällikkö vastaa Frame Contemporary Art Finlandin asiantuntijavierailuohjelmasta sekä kansainvälisestä ja kotimaisesta ohjelmasta. Vastaat säätiön omien ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavien tapahtumien suunnittelusta, budjetoinnista, sopimuksista ja toteuttamisesta. Osallistut myös julkaisutoimintaan ja kumppani- ja varainhankintaan. Raportoit säätiön toimitusjohtajalle.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä käytännössä osoitettu kyky strategiseen työskentelyyn. Olet aloitteellinen ja innovatiivinen, osaat priorisoida ja sinulla on nopea tilannetaju.

Tehtävä edellyttää alaan liittyvää korkeakoulututkintoa ja käytännössä hankittua osaamista sekä vankkaa kokemusta taide- ja kulttuurialan ja erityisesti nykytaiteen ohjelmasuunnittelusta ja projektijohtamisesta.

Edellytämme osoitettuja projektinhallintataitoja ja sekä suomen että englannin erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Lisäksi edellytämme hyvää ruotsin kielen hallintaa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan nykytaiteen alalla. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa elokuussa 2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään torstaina 15.3.2018 otsikolla “Ohjelmapäällikkö” osoitteeseen rekry@frame-finland.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Frame-säätiön toimitusjohtaja Raija Koli: raija.koli@frame-finland.fi, 044 728 9938. Puhelintiedusteluihin vastataan tiistaina 6.3. klo 9–12.

 

Apurahakoordinaattori

Apurahakoordinaattori vastaa Frame Contemporary Art Finlandin nykytaiteen kansainvälistämiseen tarkoitettujen apurahojen hakuun ja myöntämiseen liittyvistä tehtävistä. Koordinaattori osallistuu myös apurahoihin liittyvään viestintään ja Framen ohjelmatoiminnan tapahtumajärjestelyihin. Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat lisäksi toimiston päivittäisasiat.

Olet tavoitteellinen, aloitteellinen, tarkka ja hyvä organisoimaan asioita. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää nykytaiteen tuntemusta sekä  erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi ruotsin kielen osaamista. Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja ja/tai käytännössä hankittua apurahojen hoitamiseen liittyvää ammattiosaamista.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan nykytaiteen alalla. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään torstaina 15.3.2018 otsikolla “Apurahakoordinaattori” osoitteeseen rekry@frame-finland.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat apurahakoordinaattori Karoliina Korpilahti (karoliina.korpilahti@frame-finland.fi, 044 728 9914) ja toimitusjohtaja Raija Koli (raija.koli@frame-finland.fi, 044 728 9938). Puhelintiedusteluihin vastataan tiistaina 6.3. klo 9–12.