16/05/2018

Uutiset

Etsimme viestinnän harjoittelijaa syksyksi 2018

Etsimme harjoittelijaa avustamaan viestinnässä syksyllä 2018. Viestinnän harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
  • Viestinnän projektit, kuten toimittajavierailuihin, kuvataiteen tilastointiin ja Venetsian biennaaliin liittyvät tehtävät
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja viestinnästä eri sosiaalisen median kanavissa. Toivomme oma-aloitteisuutta, myönteistä ja aikaansaavaa otetta. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan, asiantuntevan työyhteisön.

Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan. Toivomme harjoittelun kestävän 3–4 kuukautta syyskuusta 2018 alkaen.

Frame on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä, tukea kansainvälistä toimintaa sekä edistää kentän toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

 

Hae: lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi englanniksi viimeistään torstaina 31. toukokuuta osoitteeseen: rekry@frame-finland.fi.

 

Lisätiedot:

viestintäpäällikkö Laura Boxberg
laura.boxberg@frame-finland.fi
044 739 6079