07/11/2019

Uutiset

Etsimme viestinnän harjoittelijaa kevääksi 2020

Etsimme harjoittelijaa avustamaan viestinnässä keväällä 2020. Viestinnän harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
  • Viestinnän projektit, kuten toimittajavierailuihin, kuvataiteen tilastointiin ja Venetsian biennaaliin liittyvät tehtävät
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja viestinnästä eri sosiaalisen median kanavissa. Toivomme oma-aloitteisuutta, myönteistä ja aikaansaavaa otetta. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan, asiantuntevan työyhteisön.

Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan. Toivomme harjoittelun kestävän 3–4 kuukautta tammikuusta 2020 alkaen.

Frame on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä, tukea kansainvälistä toimintaa sekä edistää kentän toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

Hae: lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi englanniksi yhdessä pdf-tiedostossa viimeistään perjantaina 29. marraskuuta osoitteeseen: rekry@frame-finland.fi.

 

Syksyn ajan Framella viestinnän harjottelussa ollut Iris Suomi kertoo kokemuksistaan:

Harjoittelu Framella on ollut todella tärkeä ja antoisa kokemus. Olen päässyt syventymään suomalaiseen nykytaidekenttään monesta näkökulmasta ja osallistumaan säätiön toimintaan osana asiantuntijatiimiä. Työtehtävissäni olen päässyt toteuttamaan päivittäisviestintää eri kanavissa laajasti. 

Suomalaisen nykytaidekentän kansainvälisyys kiinnostaa minua erityisesti ja olen päässyt Framella työskentelyn kautta perehtymään kentän eri toimijoihin paikallisessa, sekä kansainvälisessä kontekstissa.

Syksyn kohokohtana minulle on ollut Rehearsing Hospitalities- ohjelmaviikon viestinnästä vastaaminen. Ohjelmaviikon tapahtumien aikana toteutin viestintää ohjelmaan osallistuneista kansainvälisistä kuraattoreista ja taiteilijoista.

Suosittelen lämpimästi hakemaan näköalapaikalle Framen työyhteisöön!

 

Lisätiedot harjoittelupaikasta:

viestintäpäällikkö Laura Boxberg

laura.boxberg@frame-finland.fi

+358 44 739 6079

 

Iris Suomi on ollut Framen viestinnän harjoittelijana syksyn 2019 ajan. Kuva: Ida Enegren