22/02/2019

Uutiset

Etsimme tilastoasiantuntijaa

Frame Contemporary Art Finland etsii tilastoasiantuntijaa tuottamaan Framen taidegalleriatilastoja. Asiantuntijan tehtävänä on kyselyaineistojen käsittely, tarkistus, kvantitatiivinen analyysi ja datan visualisointi.

Työssä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja hyvää Excel-osaamista. Työ on osa-aikaista, eli sopii hyvin freelancerille, alan opiskelijalle tai osa-aikatyössä olevalle. Työ sijoittuu aikavälille toukokuu–kesäkuu ja elokuu 2019, niin että toukokuussa ja elokuussa työaika on 50 % kokonaistyöajasta ja kesäkuussa 100 %.

Frame Contemporary Art Finland on säätiö ja nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, joka tekee suomalaisesta nykytaiteesta yhä kansainvälisempää, vahvempaa ja näkyvämpää. Frame toimii nykytaiteen tiedotuskeskuksena, eli kokoamme ja tuotamme tietoa ja tilastoja nykytaiteen toimialasta alan ammattilaisten, päättäjien ja median käyttöön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 22. maaliskuuta 2019 otsikolla “Tilastoasiantuntija” osoitteeseen rekry@frame-finland.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Laura Boxberg, laura.boxberg@frame-finland.fi,044 739 6079.