22/06/2017

Uutiset

Etsimme joukkoomme viestinnän harjoittelijaa

Frame Contemporary Art Finlandin tehtävänä on vahvistaa suomalaisen visuaalisen taiteen asemaa. Edistämme nykytaiteen vientiä, kansainvälistä näkyvyyttä sekä suomalaisten ja kansainvälisten nykytaiteen toimijoiden yhteistyötä. Pyrimme myös vaikuttamaan alan asemaan ja rahoitukseen kotimaassa. Toimimme visuaalisen taiteen tiedotuskeskuksena eli kokoamme, taltioimme ja jaamme tietoa visuaalisen taiteen eri aloilta. Framessa työskentelee kuusi vakituista työntekijää. Toimistomme sijaitsee Ratakadulla Helsingissä.

Etsimme harjoittelijaa avustamaan viestinnässä syyskuun alusta 2017 tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

– verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
– viestinnän projektit, kuten toimialapäivään, keskusteluohjelmaan ja Venetsian taidebiennaaliin liittyvät tehtävät
– muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Projektihallinnan ja erityisesti sosiaalisen median taidoista on hyötyä.

Harjoittelijalta odotamme lisäksi oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, palveluasennetta sekä iloista ja aikaansaavaa otetta työhön. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan työyhteisön. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön.

Emme valitettavasti voi maksaa harjoittelusta palkkaa. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai rahoituksen tulee järjestyä esimerkiksi opiskelupaikan kautta. Toivomme harjoittelun kestävän 3–6 kuukautta.

Lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi talous- ja hallintopäällikkö Satu Martinille, satu.martin@frame-finland.fi.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Laura Boxberg, laura.boxberg@frame-finland.fi.