22/10/2018

Uutiset

Etsimme avustavaa ohjelmakuraattoria ja viestinnän harjoittelijaa vuodelle 2019

Avustava ohjelmakuraattori avustaa ohjelmapäällikköä Framen uuden ohjelmakokonaisuuden rakentamisessa ja toteuttamisessa helmikuusta 2019 alkaen. Ohjelmakuraattorin työaika on 50 % kokonaistyöajasta.
Avustavalta ohjelmakuraattorilta toivomme kokemusta kuratoriaalisesta työstä, toimitustyöstä ja tuotannosta.

Lue lisää avustavan ohjelmakuraattorin tehtävästä ja hakuohjeet

Viestintäharjoittelija avustaa viestintäpäällikköä Framen päivittäisviestinnässä ajalla helmi–toukokuu 2019. Viestintäharjoittelijan tehtäväkuvaan liittyy myös Venetsian taidebiennaalin kansainväliseen viestintään liittyviä tehtäviä. Viestinnän harjoittelijalta toivomme soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • Framen verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotanto ja päivittäminen
  • Viestinnän projektit, kuten kuvataiteen tilastointiin ja vuoden 2019 Venetsian taidebiennaaliin liittyvät tehtävät
  • Muut viestinnän ja hallinnon avustavat tehtävät

Harjoittelijalta toivomme tehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, taidehistoriasta tai tuottamisesta sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja viestinnästä eri sosiaalisen median kanavissa. Toivomme oma-aloitteisuutta, myönteistä ja aikaansaavaa otetta. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan, asiantuntevan työyhteisön.

Frame maksaa harjoittelukustannuksista 1–2 kuukautta korkeakoulun harjoitteluohjeen mukaan. Toivomme harjoittelun kestävän 3–4 kuukautta helmikuusta 2019 alkaen.

Viestinnän harjoittelu: Lähetä lyhyt hakemuksesi ja ansioluettelosi (yksi pdf-tiedosto) englanniksi viimeistään 11. marraskuuta 2018 osoitteeseen: rekry@frame-finland.fi.
Laita sähköpostin otsikoksi maininta ”Viestinnän harjoittelija”.

Lisätiedot viestinnän harjoittelijan tehtävästä:

Laura Boxberg, viestintäpäällikkö
laura.boxberg@frame-finland.fi
044 739 6079

 

 

Frame on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä, tukea kansainvälistä toimintaa sekä edistää kentän toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.