24/05/2016

Uutiset

Ensimmäinen galleristiresidenssiohjelma starttaa Helsingissä

ArtHelsinki-nykytaidetapahtuma julkistaa ensimmäisen galleristiresidenssiohjelman kutsumalla yhden ArtHelsinkiin osallistuvan gallerian edustajan tutustumaan Helsingin kiehtovaan taidekenttään.

ArtHelsingin galleristiresidenssiohjelma kattaa mukaan kutsutulle toimijalle kahden viikon veloituksettoman oleskelun Helsingissä sekä järjestää osallistujalle räätälöidyn ohjelman, joka esittelee helsinkiläistä taidekenttää ja paikallista tapaa tehdä taidetta.

Galleristiresidenssiohjelma järjestetään yhteistyössä Framen kanssa. Ohjelman tavoitteena on edistää uusia taiteellisia kohtaamisia sekä Helsingissä että kansainvälisellä galleriakentällä. Mukaan voivat hakea kaikki ArtHelsinki-nykytaidetapah-tumaan osallistuvat toimijat. Haku käynnistyy, kun ArtHelsingin osallistujaluettelo on julkistettu.

 

ArtHelsinki

Vuoden 2016 ArtHelsinki on kunnianhimoisesti kuratoitu ja näyttelyarkkitehtuuriltaan innovatiivinen nykytaidetapahtuma, joka järjestetään 7.–11.9.2016 Messukeskuksessa, Helsingissä samaan aikaan Suomen johtavan huonekalu-, sisustus- ja design-tapahtuman, Habitaren kanssa. Tapahtumassa sekä kaupalliset galleriat että ei-kaupalliset toimijat esittelevät keskustelua herättäviä teoksia ja kiinnostavaa ohjelmaa.

http://www.arthelsinki.com

 

Lisätietoja:

Aura Seikkula, taiteellinen johtaja, ArtHelsinki
aura.seikkula@arthelsinki.com

Laura Sarvilinna, ohjelmajohtaja, Messukeskus
laura.sarvilinna@messukeskus.com