06/02/2014

Uutiset

Avoin työpaikka: projektikoordinaattori

Haemme projektikoordinaattoria toteuttamaan Framen ohjelmatoimintaa yhteistyössä ohjelmapäällikön kanssa. Osallistut Venetsian vuoden 2015 biennaalihankkeen tuottamiseen, toteutat asiantuntijavierailuja Suomeen ja avustat yleisesti ohjelmatoiminnassa. Hakijan tulee olla alle 35-vuotias (vuonna 1979 tai sen jälkeen syntynyt) nuori työtön tai työttömyysuhan alainen kulttuurialan ammattilainen.

Tehtävä edellyttää nykytaiteen hyvää tuntemusta, kokemusta projektien tuottamisesta ja kiinnostusta kansainväliseen taiteen kenttään. Olet myös aktiivinen, oma-aloitteinen, joustava ja haluat tarttua monenlaisiin tehtäviin. Englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Italian kielen taito on eduksi.

Frame tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan visuaalisen taiteen alaan, haastavia kansainvälisiä tehtäviä ja luovan työympäristön Kaapelitehtaalla.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työn kesto on 12 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmapäällikkö Taru Elfving puh. 0500 424063 ja taru.elfving@frame-finland.fi

Hae paikkaa Nuorten taiteen ja kulttuurinalan ammattilaisten kansainvälistämis- ja työllisyyshankkesta e-lomakkeella:

https://e-lomake.fi/lomakkeet/3577/lomake.html

Haku päättyy 12.3. klo 17.

Katso lisää nuorten taiteen- ja kulttuurin alan ammattilaisten kansainvälistymis- ja työllisyyshankkesta vuosille 2014–2015: http://www.kulttuurivienti.fi/