29/05/2019

Uutiset

Avoin haku opintomatkalle Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja Pakistaniin

Frame osallistuu hollantilaisen Mondriaan Fundin, tanskalaisen Danish Art Foundationin ja sveitsiläisen Pro Helvetian kanssa opintomatkalle Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja Pakistaniin. Haemme nyt taiteilijoita ja nykytaiteen asiantuntijoita matkalle.

Matka järjestetään 20. lokakuuta–2. marraskuuta 2019, ja sen aikana tutustutaan Arabiemiraattien (Dubai, Abu Dhabi ja Sharjah) sekä Pakistanin (Karachi ja Lahore) nykytaiteen kenttään. Matkan päätarkoituksena on muodostaa kattava kuva kohdemaiden- ja kaupunkien taideorganisaatioista, tavata taiteilijoita sekä kartoittaa mahdollisia tulevia yhteistyön muotoja ja kumppaneita.

Matkalle osallistujilta edellytetään vahvaa sitoutumista matkaohjelmaan. Aktiivinen osallistuminen keskusteluihin, oman työn ja organisaation esittely sekä matkasta raportointi blogialustalle ovat olennainen osa kokonaisuutta. Raportointi, ohjeistus, esittelyt ja yhteydenpito tapahtuvat englanniksi.

 

Kustannukset

Frame myöntää matkalle osallistujille apurahan, joka kattaa osallistujan matka- ja majoituskulut niin, että hakija korvaa matkan kustannuksista 250 euroa itse. Hakija kustantaa itse myös oman matkavakuutuksensa sekä tarvittavat rokotukset.

 

Hakuaika ja hakuehdot

Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan selkeä motivaatio matkalle osallistumiseen. Selvitys siitä, miten matka hyödyttää tulevia projekteja tai miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää, on eduksi. Hakijan tulee asua ja työskennellä Suomessa.

Hae matkalle viimeistään sunnuntaina 16. kesäkuuta 2019. Lähetä motivaatiokirjeesi (max. kaksi A4-sivua PDF-muodossa) sähköpostilla osoitteeseen applications@frame-finland.fi. Liitä motivaatiokirjeen lisäksi mukaan CV (PDF-muodossa).

Framen opintomatkatoimikunta arvioi hakemukset. Matkalle valitaan kaksi osallistujaa. Päätökset tehdään ja matkalle valitut hakijat ilmoitetaan 25. kesäkuuta mennessä.

 

Lisätiedot

Lue lisää matkakohteista ja hakuehdoista englanninkielisestä hakuilmoituksesta.

Kysymykset:

Maikki Lavikkala, Frame Contemporary Art Finland
maikki.lavikkala@frame-finland.fi, puh. 040 759 0565