01/03/2018

Uutiset

Apurahahaku nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin vuodelle 2018 käynnistyi

Framen projektiapurahahaku suomalaisen nykytaiteen kansainvälisiin hankkeisiin on käynnistynyt. Maaliskuun ajan voi hakea projektiapurahaa vuonna 2018 toteutettaviin hankkeisiin.

Taiteilijat voivat hakea projektiapurahaa kansainväliseen levitykseen tarkoitettuihin julkaisuihin. Yhteisöt voivat hakea projektiapurahaa kansainvälisiin näyttelyihin ja taidemessuille sekä kansainvälisiin julkaisuihin.

Apurahaa myönnetään seuraavilla nykytaiteen aloilla: kuvataide, valokuvataide, mediataide, taidekäsityö, sarjakuvataide, performanssi ja äänitaide.

Projektiapurahahaku päättyy lauantaina 31. maaliskuuta 2018 kello 23.59 Suomen aikaa.

Apurahoja haetaan verkossa apurahapalvelussa: frame.apurahat.net/frame/
Ohjeet apurahan hakemiseen ovat Framen verkkosivustolla: frame-finland.fi/apurahat

Projektiapurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla sekä Framen verkkosivustolla toukokuun loppuun mennessä.

Projektihaun lisäksi käynnissä on jatkuva matka-apurahahaku vuodelle 2018. Framen apurahamenettely perustuu säätiön vuosittain opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamaan valtionavustukseen.

 

Apurahaneuvontaa avokonttorissa ja Facebookissa

Frame järjestää hakijoille avokonttorin tiistaina 27. maaliskuuta klo 10–16 Framen toimistolla (Ratakatu 1 b A 9, Helsinki). Tarjoamme neuvontaa ja vertaistukea sekä kahvia ja työtilan nettiyhteydellä.

Apurahakoordinaattori Karoliina Korpilahti on koko päivän hakijoiden käytettävissä ja antaa opastusta apurahan hakemista koskevissa kysymyksissä. Tule tapaamaan meitä ja kollegoja hakemuksen tekemisen merkeissä!

Apurahaneuvontaa annetaan myös Framen Facebookissa keskiviikkona 28. maaliskuuta klo 15–16. Voit avata chatin koordinaattorin kanssa tai esittää kysymyksesi seinällä.

Lisätiedot

Koordinaattori Karoliina Korpilahti
karoliina.korpilahti@frame-finland.fi, 044 728 9914

 

Kuva: Anssi Pulkkinen ja Taneli Rautiainen: Constrained View, 2017. Installaatio ARoS-triennaalissa Tanskassa kesällä 2017. Osallistumista näyttelyyn tuettiin Framen apurahalla.