17/09/2021

Uutiset

Uusia kasvoja Framessa

Framessa aloittaa syksyn aikana neljä uutta työntekijää. Viestinnän harjoittelija Laura Jurmu avustaa Framen viestintätiimiä päivittäisviestinnässä sekä sosiaalisen median kanavien hallinnoinnissa. Laura opiskelee Helsingin yliopistossa taidehistoriaa.

Tiedottaja Reishabh Kailey vastaa erityisesti Framen digitaalisista kanavista ja niiden kehittämisestä. Aiemmin Reishabh on työskennellyt vapaana graafisena suunnittelijana sekä muun muassa Miklagård Arts -hankkeessa ja mediataidekollektiivi Konvolvissa. Hän on valmistunut Aalto-yliopiston New Media Design and Production -ohjelmasta. 

Viestintäpäälliköksi valittu Rosa Kuosmanen aloittaa tehtävässään lokakuussa. Rosa siirtyy Frameen Suomen Taiteilijaseuran viestintäpäällikön tehtävistä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:ssä, Koneen Säätiössä ja Framen tiedottajana. Hän on myös yksi EDIT-verkkomedian toimittajista.

Ohjelmatiimiä vahvistaa Svenska Kulturfondenin lärling-harjoittelija Vilma Leminen, joka toimii ohjelma-assistenttina. Aiemmin Vilma on työskennellyt muun muassa Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutissa. Hän on valmistunut Tukholman Konstfackin taideteollisesta korkeakoulusta visuaalisen taiteen ja muotoilukasvatuksen koulutusohjelmasta.

Koko henkilökunnan yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

Mustavalkoiset potrettikuvat Laura Jurmu, Reishabh Kailey, Rosa Kuosmanen ja Vilma Leminen. Kaikki katsovat kameraan. Tunnelma on ystävällinen.Laura Jurmulla on puolipitkät hiukset ja nenässä pieni rengas. Reishabh Kaileyllä on silmälasit, viikset ja lyhyet hiukset. Rosa Kuosmasella on pitkät suorat hiukset. Vilma Lemisellä on lyhyet hiukset, jotka on aseteltu osittain korvan taakse.

Ylärivi vasemmalta Laura Jurmu, Reishabh Kailey. Alarivi vasemmalta Rosa Kuosmanen ja Vilma Leminen. Kuvat Kira Björklund.