12/09/2022

Uutiset

Uusia kasvoja Framessa

Alkusyksyn aikana olemme toivottaneet Frameen tervetulleeksi neljä uutta kollegaa. 

Framen ohjelmatiimiä vahvistavat tuottaja Lebohang Tlali ja ohjelma-assistentti Annabelle Antas. 

Lebohang Tlali vastaa syksyn ja tulevan kevään ajan Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelmaan liittyvien tapahtumien tuotannosta. Aikaisemmin Lebohang on työskennellyt useissa taideorganisaatioissa, kuten Visual Arts Network of South Africa (VANSA), Cape Africa Platform ja Stevenson. Viimeisimmäksi hän on toiminut 10. Berliinin biennaalin yleisöohjelman tapahtumakoordinaattorina ja avustavana kuraattorina. Lebohang on valmistunut sveitsiläis-tanskalaisesta Kaospilot-koulutusohjelmasta ja on kiinnostunut erityisesti yhteisöllisistä ja osallistavista taiteellisista projekteista.

Annabelle Antas työskentelee Framessa ohjelma-assistenttina, ja avustaa ohjelmatiimiä erityisesti asiantuntijavierasohjelman sekä Vieraanvaraisuusharjoituksia-ohjelman kanssa. Annabellen tausta on valokuvauksessa ja kuvataiteessa. Hän työskentelee lisäksi freelancevalokuvaajana, keskittyen lifestyle- ja sisustuskuvaukseen, omiin taiteellisiin projekteihinsa sekä taidekasvatukseen. Annabellen työskentelyä Framella tukee Svenska Kulturfonden.

Tuore viestinnän harjoittelija Stella Sironen avustaa Framen päivittäisviestinnässä, kuten verkkosivujen päivittämisessä, sosiaalisen median kanavien ylläpidossa ja tapahtumaviestinnässä. Stella opiskelee taidehistoriaa Helsingin yliopistossa ja aiemmin hän on työskennellyt meikkitaiteen sekä sosiaalisen median parissa.

Jaakko Uoti liittyi joukkoomme elokuussa uutena apurahakoordinaattorina. Jaakko vastaa Framen apurahatoiminnasta ja apurahaneuvonnasta. Ennen Framessa aloittamista Jaakko työskenteli koordinaattorina Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa. Apurahakoordinaattorin tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Odotamme innolla yhteistyötä ja innostavia työpäiviä uusien kollegoiden kanssa!

Koko henkilökunnan yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta.

Ylävasemmalta: Lebohang Tlali, Annabelle Antas. Alavasemmalta: Stella Sironen, Jaakko Uoti. Lebohangin and Stellan kuvat: Annabelle Antas. Annabellen kuva: Lebohang Tlali. Jaakon kuva: Reishabh Kailey.