05/11/2021

Uutiset

Ilmoittaudu Jyväskylän sivukonttoriin

Framen sivukonttorit on nelivuotinen hanke, jossa perustamme parin päivän ajaksi sivukonttoreita eri puolille Suomea.

Tapaamme vierailujen aikana paikallisia nykytaiteen toimijoita sekä keskustelemme museoiden, gallerioiden ja taiteilijoiden kanssa kansainvälisyydestä ja toimialan kehittämistarpeista. Sivukonttori-hanke on osa nykytaiteen toimialan valtakunnallista edistämistyötä.

Kussakin kaupungissa järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa Framen infotilaisuus sekä apurahaneuvontaa ja portfoliotapaamisia.

Jyväskylän sivukonttori

Jyväskylän sivukonttori järjestetään 9.–10.12.2021.

Perjantaina 10.12. klo 9.30 Frame järjestää Keski-Suomen museolla kahden tunnin infotilaisuuden, jossa Framen apurahakoordinaattori Veera Lizé antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, viestintäpäällikkö Rosa Kuosmanen ohjeistaa onnistuneeseen viestintään ja ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu.

Infotilaisuuden jälkeen taiteilijoilla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen portfoliotapaamiseen tai apurahaklinikalle (15 minuutin aika). Vahvistamme henkilökohtaiset ajat ilmoittautuneille sähköpostilla.

Ilmoittaudu nyt! Ilmoittautuminen päättyy 26.11.2021.

Jyväskylän sivukonttorin infotilaisuus ja henkilökohtaiset tapaamiset järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen museon ja Jyväskylän taiteilijaseuran kanssa.

Nähdään Jyväskylässä!

A graphic yellow map of finland lies flat on top of a black and white image of chairs outdoors on a sunny day, with a traditional building in the background.

Background image by Laura Boxberg