Framen sivukonttori

Aloitimme maaliskuussa 2017 nelivuotisen hankkeen, jossa perustamme parin päivän ajaksi sivukonttoreita eri puolille Suomea. Tapaamme seuraavien vuosien aikana mahdollisimman kattavasti nykytaiteen toimijoita koko maassa. Vuonna 2017 Framen sivukonttorit järjestettiin Tampereella, Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Vuonna 2018 tapaamme nykytaiteen toimijoita Turussa, Joensuussa ja Oulussa. Sivukonttorivuosi alkaa Turussa 6.–8. helmikuuta, jolloin keskustelemme museoiden, gallerioiden ja taiteilijayhteisöjen kanssa kansainvälisyydestä ja toimialan kehittämistarpeista.

Ilmoittaudu vuoden ensimmäisen Framen sivukonttorin tapahtumiin Turussa

Torstaina 8. helmikuuta klo 10–12 Frame järjestää Turun taidemuseossa (Aurakatu 26) infotilaisuuden, jossa koordinaattori Karoliina Korpilahti antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Taru Elfving kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään. Tämän lisäksi tapaamme taiteilijoita henkilökohtaisissa portfoliotapaamisissa ja apurahaklinikalla klo 13.30.–16.30. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Turun taidemuseon, Turun Taiteilijaseuran ja Arte ry:n kanssa.

 

Framen infotilaisuus 8.2. klo 10–12, Turun taidemuseo

Infotilaisuudessa koordinaattori Karoliina Korpilahti antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Taru Elfving kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään.

Tilaisuuteen mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Infotilaisuutta voi seurata suorana myös Framen Facebook-sivuilla.

 

Apurahaklinikka 8.2. klo 13.30–16.30 (15 minuutin tapaaminen), Turun taidemuseo

Infotilaisuuden jälkeen järjestettävällä apurahaklinikalla taiteilija tai organisaation edustaja saa Framen koordinaattorilta Karoliina Korpilahdelta henkilökohtaista opastusta apurahan hakemista koskevissa kysymyksissä.

Yhden tapaamisen kesto on 15 minuuttia.

 

Portfoliotapaamiset 8.2. klo 13.30–16.30 (15 minuutin tapaaminen), Turun taidemuseo

Kutsumme taiteilijoita esittelemään meille tämänhetkistä taiteellista työskentelyään. Tapaamiset on suunnattu kansainvälisesti suuntautuneille Turun alueen nykytaiteilijoille ja niiden tarkoitus on päivittää tietojamme paikallisesta taidekentästä.

Portfoliotapaamisissa paikalla ovat Framen ohjelmapäällikkö Taru Elfving ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg sekä Turun taidemuseon amanuenssi Annina Sirén. Yhden tapaamisen kesto on 15 minuuttia, jonka aikana taiteilija kertoo viimeaikaisista projekteistaan. Työskentelyä voi esitellä joko paperisen portfolion tai oman kannettavan tietokoneen tai tabletin avulla.

 

Ilmoittaudu Turun-sivukonttorin tapahtumiin

 

Lisätiedot:

Taru Elfving, ohjelmapäällikkö

Frame Contemporary Art Finland

taru.elfving@frame-finland.fi, 0500 424 063