Framen sivukonttori

Aloitimme maaliskuussa 2017 nelivuotisen hankkeen, jossa perustamme parin päivän ajaksi sivukonttoreita eri puolille Suomea. Tapaamme seuraavien vuosien aikana mahdollisimman kattavasti nykytaiteen toimijoita koko maassa. Vuonna 2017 Framen sivukonttorit järjestettiin Tampereella, Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Vuonna 2018 tapaamme nykytaiteen toimijoita Turussa, Maarianhaminassa, Joensuussa ja Oulussa. Seuraavaksi sivukonttorimme suuntaa Ouluun 7.–9. marraskuuta, jolloin keskustelemme museoiden, gallerioiden ja taiteilijayhteisöjen kanssa kansainvälisyydestä ja toimialan kehittämistarpeista.

Framen sivukonttori Oulussa, tilaisuudet

Perjantaina 9. marraskuuta klo 10.00 Frame järjestää infotilaisuuden , jossa koordinaattori Elina Hämäläinen antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään. Tämän lisäksi tapaamme taiteilijoita henkilökohtaisissa portfoliotapaamisissa ja apurahaklinikalla klo 13.00–15.30. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Oulun taidemuseon kanssa.

 

Framen infotilaisuus 09.11. klo 10.00–12.00
Oulun Taidemuseo (Kasarmintie 9)

Infotilaisuudessa koordinaattori Elina Hämäläinen antaa vinkkejä apurahahakemuksen laatimiseen, ohjelmapäällikkö Jussi Koitela kertoo, miten hyvä portfolioesittely rakentuu ja viestintäpäällikkö Laura Boxberg ohjeistaa onnistuneeseen viestintään. Infotilaisuus lähetetään myös suorana Framen Facebook-sivuilla.

Tilaisuuteen mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Apurahaklinikka 09.11. klo 13.00–15.30
(15 minuutin tapaaminen)
Oulun Taidemuseo (Kasarmintie 9)

Infotilaisuuden jälkeen järjestettävällä apurahaklinikalla taiteilija tai organisaation edustaja saa Framen koordinaattorilta Elina Hämäläinen henkilökohtaista opastusta apurahan hakemista koskevissa kysymyksissä.

Yhden tapaamisen kesto on 15 minuuttia.

 

Portfoliotapaamiset 09.11. klo 13.00–15.30
(15 minuutin tapaaminen)
Oulun Taidemuseo (Kasarmintie 9)

Kutsumme taiteilijoita esittelemään meille tämänhetkistä taiteellista työskentelyään. Tapaamiset on suunnattu kansainvälisesti suuntautuneille Joensuun alueen nykytaiteilijoille ja niiden tarkoitus on päivittää tietojamme paikallisesta taidekentästä.

Portfoliotapaamisissa paikalla on Framen ohjelmapäällikkö Jussi Koitela ja Oulun taidemuseon aluetaidemuseotutkija Janne Kauppinen. Yhden tapaamisen kesto on 15 minuuttia, jonka aikana taiteilija kertoo viimeaikaisista projekteistaan. Työskentelyä voi esitellä joko paperisen portfolion tai oman kannettavan tietokoneen tai tabletin avulla.

 

Ilmoittautuminen Framen Oulun-sivukonttorin tilaisuuksiin on päättynyt. Voit tiedustella peruutuspaikkoja Jussi Koitelalta (yhteystiedot alla).

 

Lisätiedot:

Jussi Koitela, ohjelmapäällikkö
jussi.koitela@frame-finland.fi
puh. 050 471 771