Framen sivukonttori

Aloitamme maaliskuussa nelivuotisen hankkeen, jossa perustamme parin päivän ajaksi sivukonttoreita eri puolille Suomea. Tapaamme seuraavien vuosien aikana mahdollisimman kattavasti nykytaiteen toimijoita koko maassa. Keskustelemme museoiden, gallerioiden ja taiteilijayhteisöjen kanssa kansainvälisyydestä ja toimialan kehittämistarpeista.

 

Ensimmäinen Framen sivukonttori järjestetään 15.–16. maaliskuuta Tampereella. Muut sivukonttorit vuonna 2017 järjestetään Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Sivukonttori-hanke on osa nykytaiteen toimialan valtakunnallista kehittämistyötä. Tapaamisten myötä hahmotamme, millaista yhteistyötä voimme kunkin toimijan kanssa tehdä ja millaisilla toimenpiteillä voimme tukea heidän työtään sekä Suomessa että erityisesti ulkomailla.

Tampereella ohjelmassa on apurahaklinikka ja apurahaneuvontaa Framen apurahoista kiinnostuneille Pirkanmaan alueen taiteilijoille. Lisäksi tapaamme taiteilijoita yhteistyössä Sara Hildénin taidemuseon kanssa järjestettävässä portfoliokatselmuksessa.

Tampereen-sivukonttorin ohjelma päivitetään pian tälle sivulle.