16/03/2020

Allmän

Coronavirus: Förändringar i vårens program och anvisningar för bidragstagare 

Coronavirusepidemin orsakar också förändringar i Frames program under våren. Ansökningstiden för projektbidrag har förlängts tills i mitten av april. 


Evenemang

Vi senarelägger våra inplanerade evenemang på grund av coronavirusepidemin. Bokpubliceringen i Berlin, Vidha Saumyas lästillfällen på Frames kontor samt Gästfrihetsövningar-evenemanget (Rehearsing Hospitalities) flyttas till en senare tidpunkt. 

Vi planerar för alternativa sätt att fortsätta våra diskussioner och möten och berättar om dem på både våran hemsida och våra sociala mediekanaler.

Bidragsansökning

Ansökningstiden för projektbidrag har förlängts tills den 15 april 2020. Läs mer om bidragsansökningar på vår hemsida

Bidragstagare 

Vi ber dig följa utrikesministeriets resemeddelanden och besluta om resor på basen av dem. Ifall du inte kan utföra dina resor som tidigare planerat, vänligen meddela oss omedelbart om förändringarna genom att logga in i bidragsstystemet och skicka oss ett meddelande där. 

Vi förstår förändringarna orsakade av situationen och vi försöker behandla era begäran så fort som möjligt. Ifall ditt evenemang eller resa inhiberas ber vi dig också vara i kontakt med flygbolaget och reseförsäkringsbolaget.

Kontorets öppethållningstider

Tills vidare håller vi kontoret stängt. Personalen är anträffbar som vanligt under kontorstid både via e-post och telefon. Personalens kontaktuppgifter hittar du på våran hemsida, på kontakt-sidan

 

Följ oss på sociala medier 

Facebook
Instagram
Twitter


Mer information

Laura Boxberg, kommunikationschef

laura.boxberg@frame-finland.fi, 044 739 6079