Kontakt

Frame Contemporary Art Finland
info@frame-finland.fi
tel. 040 507 0809, vardagar kl. 10.00-15.00

Personalens kontaktuppgifter hittas längre ner på sidan.

Frame Contemporary Art Finland
Bangatan 1 b A 9
00120 Helsingfors

Frame Stiftelsen, FO-nummer: 2475893-2

Näträkning

Näträkningsadress: F I7415553000114927
Operator: Nordea (NDEAFIHH)
Materialformat: Finvoice

Fakturor som skickas per e-post till skanningstjänsten

Skicka fakturan som epostbilaga i pdf-format (max 5MB/datafil) till adressen: 12815B@scan.netvisor.fi. Ifall fakturan har bilagor, bör de innefattas i samma datafil med fakturan.

Fakturan bör innehålla följande adressinformation:

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Pappersfakturor

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Vi tar inte emot pappersfakturor till vår besöksadress.

Personal

Ett svartvitt porträtt på Raija Koli, Frames verkställande direktör. Hon har kort, blont hår och svarta glasögon. Hon ler och ser in i kameran.

Raija Koli

Verkställande direktör

044 728 9938

(hon/henne)

Som verkställande direktör representerar jag stiftelsen och ansvarar om förverkligandet av stiftelsens uppdrag. Till mina uppgifter tillhör även internationell verksamhet, intressentsamarbete och samarbetspartners. Mitt arbete innefattar också ledandet i förbättringen av bildkonstfältets förutsättningar.

Ett porträtt på Sari Väänänen, administrativ chef. Sari ser leende in i kameran. Hon har en svart tröja och kort hår.

Sari Väänänen

Administrativ chef

050 322 2373

(hon/henne)

Som administrativ chef ansvarar jag om organisationens administration och finans. Till mina uppgifter tillhör även utvecklingen av organisationens verksamhet och dess finansiering tillsammans med personalen och direktören.

Ett svartvitt porträtt på Jussi Koitela, programchef. Jussi har mörkt, kort hår och glasögon. Han har på sig en svart tröja. Han ler lätt och ser in i kameran.

Jussi Koitela

Programchef

050 471 7711

(han/honom)

Som programchef ansvarar jag över Frames internationella program, expertbesök och Gästfrihetsövningar programmet. Om du är intresserad av att samarbete med internationella projekt eller inom expertgästprogrammet kan du vara i kontakt med mig.

Ett svart-vitt personporträtt av Rosa Kuosmanen, kommunikationschef på Frame. Rosa har ljus hy, blont hår till axlarna, och en svart skjorta. Bilden är tagen från axlarna uppåt. Bakgrunden är vit.

Rosa Kuosmanen

Kommunikationschef

050 465 3462

(hon/henne)

Som kommunikationschef ansvarar jag över Frames dagliga kommunikation, statistik, samarbetspartners, inflytelse i samhället samt kommunikationen om Venedigbiennalen. Du kan vara i kontakt med mig gällande allt som berör Frames kommunikation.

Ett svartvitt porträtt av Veera Lizé, bidragskoordinator. Hon har mörkt axellångt hår och ser leende in i kameran. Hon har en mörk tröja.

Veera Lizé

Bidragskoordinator

044 728 9914

(hon/henne)

Jag sköter Frames bidrag och rådgör konstnärer. Du kan kontakta mig med ärenden som gäller ansökningar och bruk av stipendier.

Maikki Lavikkala

Projektledare (Venedigbiennalen)

+358 40 7590 565

(hon/henne)

Som projektledare för Venedigbiennalen ansvarar jag för utställningen i den Finländska paviljongen. Utöver detta deltar jag också i planeringen av Frames program. Du kan vara i kontakt med mig gällande ärenden om Venedigbiennalen.

Porträtt av Reishabh Kailey. Reishabh har mörkt kort hår, mustasch och glasögon. Reishabh har en svart skjorta och ler på bilden.

Reishabh Kailey

Kommunikationsansvarig

045 787 15883

(han/honom)

Som kommunikationsansvarig producerar jag innehåll för Frames dagliga kommunikation och digitala verksamhet. Du kan kontakta mig med frågor som berör Frames kommunikation.

Porträtt av Laura Jurmu. Laura har långt ljusbrunt hår över axlarna och en svart skjorta. Laura ler på bilden.

Laura Jurmu

Kommunikationsansvarig

(hon/henne)

Som kommunikationsansvarig producerar jag innehåll för social media och Frames hemsida. Du kan kontakta mig med frågor som berör Frames kommunikation.

Personporträtt av Vilma Leminen. Vilma har kort mörkt som hen kammat bakåt. Vilma ler på bilden.

Vilma Leminen

Program assistent

(hen)

Jag assisterar Frames program team. Utöver detta upprätthåller jag Frames svenskspråkiga hemsida och kommunikation. Du kan kontakta mig med frågor gällande Frames program.

Ett svartvitt porträtt på Francesco Raccanelli, projektkoordinator (Venedigbiennalen). Han har mörkt hår och ser in i kameran. Han har skägg och mustasch. Han har en grå tröja.

Francesco Raccanelli

Projektkoordinator (Venedigbiennalen)

046 5267 853

(han/honom)

Som projektkoordinator för Venedigbiennalen ansvarar jag för utställningsproduktionen till den Finländska paviljongen för år 2022. Du kan vara i kontakt med mig gällande ärenden om Venedigbiennalen.

PressFrame kommunicerar för att främja synligheten av den finländska nutidskonsten i världen samt för att förstärka nutidskonstens ställning i hemlandet. Ta kontakt med oss då du vill skriva om Frame, den finländska nutidskonsten eller projekt vi förverkligar.
Frame fungerar som informationscentral för nutidskonst i Finland. Vi samlar, producerar och distribuerar information om nutidskonsten till professionella på fältet, beslutsfattare och media i Finland.
Beställ våra informations- eller nyhetsbrev (på finska eller engelska) genom att skicka ett meddelande till adressen laura.boxberg@frame-finland.fi.

I vår materialbank hittar du Frames pressmeddelanden, logo samt bilder på våra projekt.

TILL MATERIALBANKEN

Kontakta oss!
Kommunikationschef, Rosa Kuosmanen
tel. 050 465 3462, rosa.kuosmanen@frame-finland.fi