Kontakt

Frame Contemporary Art Finland
info@frame-finland.fi
tel. 040 507 0809

Personalens kontaktuppgifter hittas längre ner på sidan.

Frame Contemporary Art Finland
Bangatan 1 b A 9
00120 Helsingfors

Frame Stiftelsen, FO-nummer: 2475893-2

Näträkning

Näträkningsadress: F I7415553000114927
Operator: Nordea (NDEAFIHH)
Materialformat: Finvoice

Fakturor som skickas per e-post till skanningstjänsten

Skicka fakturan som epostbilaga i pdf-format (max 5MB/datafil) till adressen: 12815B@scan.netvisor.fi. Ifall fakturan har bilagor, bör de innefattas i samma datafil med fakturan.

Fakturan bör innehålla följande adressinformation:

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Pappersfakturor

Frame-säätiö
Ostolaskut 12815B
PL 10
57090 VISMA SCAN

Vi tar inte emot pappersfakturor till vår besöksadress.

Personal

Ett svartvitt porträtt på Raija Koli, Frames verkställande direktör. Hon har kort, blont hår och svarta glasögon. Hon ler och ser in i kameran.

Raija Koli

Verkställande direktör

044 728 9938

Som verkställande direktör representerar jag stiftelsen och ansvarar om förverkligandet av stiftelsens uppdrag. Till mina uppgifter tillhör även internationell verksamhet, intressentsamarbete och samarbetspartners. Mitt arbete innefattar också ledandet i förbättringen av bildkonstfältets förutsättningar.

Ett porträtt på Sari Väänänen, administrativ chef. Sari ser leende in i kameran. Hon har en svart tröja och kort hår.

Sari Väänänen

Administrativ chef

050 322 2373

Som administrativ chef ansvarar jag om organisationens administration och finans. Till mina uppgifter tillhör även utvecklingen av organisationens verksamhet och dess finansiering tillsammans med personalen och direktören.

Ett svartvitt porträtt på Jussi Koitela, programchef. Jussi har mörkt, kort hår och glasögon. Han har på sig en svart tröja. Han ler lätt och ser in i kameran.

Jussi Koitela

Programchef

050 471 7711

Som programchef ansvarar jag över Frames internationella program, expertbesök och Gästfrihetsövningar programmet. Om du är intresserad av att samarbete med internationella projekt eller inom expertgästprogrammet kan du vara i kontakt med mig.

Ett svartvitt porträtt på Laura Boxberg, kommunikationschef. Hon har kort ljust hår med pannlugg och ser leende in i kameran. Hon har en ljus tröja.

Laura Boxberg

Kommunikationschef

044 739 6079

Som kommunikationschef ansvarar jag över Frames dagliga kommunikation, statistik, samarbetspartners, inflytelse i samhället samt kommunikationen om Venedigbiennalen. Du kan vara i kontakt med mig gällande allt som berör Frames kommunikation.

Ett svartvitt porträtt av Veera Lizé, bidragskoordinator. Hon har mörkt axellångt hår och ser leende in i kameran. Hon har en mörk tröja.

Veera Lizé

Bidragskoordinator

044 728 9914

Jag sköter Frames bidrag och rådgör konstnärer. Du kan kontakta mig med ärenden som gäller ansökningar och bruk av stipendier.

Ett svartvitt porträtt på Francesco Raccanelli, projektkoordinator (Venedigbiennalen). Han har mörkt hår och ser in i kameran. Han har skägg och mustasch. Han har en grå tröja.

Francesco Raccanelli

Projektkoordinator (Venedigbiennalen)

046 5267 853

Som projektkoordinator för Venedigbiennalen ansvarar jag för utställningsproduktionen till den Finländska paviljongen för år 2022. Du kan vara i kontakt med mig gällande ärenden om Venedigbiennalen.

Ett porträtt på Dahlia El Broul, programkoordinatorn. Hon har axellångt, mörkt och lockigt hår. Hon ser in i kameran och ler. Hon har en rutig kragskjorta och en tröja ovanpå den.

Dahlia El Broul

Programkoordinator

Jag planerar och förverkligar Frames internationella expertbesöksprogram tillsammans med programavdelningen. Du kan vara i kontakt med mig gällande expertbesöksprogrammet.

Svartvitt porträtt på Yvonne Billimore.

Yvonne Billimore

Assisterande kurator

Assisterande kurator för Gästfrihetsövningar, Frames publika programhelhet, som pågår mellan 2019 och 2023. Du kan kontakta mig med frågor gällande Gästfrihetsövningar programmet.

PressFrame kommunicerar för att främja synligheten av den finländska nutidskonsten i världen samt för att förstärka nutidskonstens ställning i hemlandet. Ta kontakt med oss då du vill skriva om Frame, den finländska nutidskonsten eller projekt vi förverkligar.
Frame fungerar som informationscentral för nutidskonst i Finland. Vi samlar, producerar och distribuerar information om nutidskonsten till professionella på fältet, beslutsfattare och media i Finland.
Beställ våra informations- eller nyhetsbrev (på finska eller engelska) genom att skicka ett meddelande till adressen laura.boxberg@frame-finland.fi.

I vår materialbank hittar du Frames pressmeddelanden, logo samt bilder på våra projekt.

TILL MATERIALBANKEN

Kontakta oss!
Kommunikationschef, Laura Boxberg
tel. 044 739 6079, laura.boxberg@frame-finland.fi