Yhteistyöhön

Suomalainen nykytaide on korkeatasoista, monimuotoista ja kansainvälisesti kiinnostavaa. Kanssamme pääset mukaan taiteen maailmaan.

Suurin kansainvälinen hankkeemme on Suomen näyttely Venetsian taidebiennaalissa. Biennaali tarjoaa kumppaneillemme erinomaisia tilaisuuksia arvokkaiden kohderyhmien saavuttamiseen, verkostoitumiseen ja näkyvyyteen maailman seuratuimmassa taidetapahtumassa.

Suunnittelemme yhteistyössä jokaisen kumppanimme kanssa juuri heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Samalla kumppanimme ovat mukana mahdollistamassa näyttelyn onnistumisen ja tekemässä suomalaisesta nykytaiteesta entistä vahvempaa.

Framen tukijoita ja yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriö, Aalto-yliopisto, Alfred Kordelinin säätiö, Amos Andersonin taidemuseo,  Ateneumin taidemuseo, Avotakka, Bukowskis, DB Schenker, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, HAM Helsinki, Helsingin yliopisto, Nykytaiteen museo Kiasma, Saastamoisen säätiö, Serlachius-museot, Suomen Rooman-suurlähetystö ja Suomen Taideyhdistys.

 

Tule kumppaniksemme luomaan nykytaiteen menestystarinoita!

 

Ota yhteyttä:
Viestintäpäällikkö Laura Boxberg
puh. 044 739 6079

 


Kuva: Katja Lösönen