Vieraanvaraisuusharjoituksia

Vieraanvaraisuusharjoituksia – Rehearsing Hospitalities on Framen viisivuotinen kansainvälinen ohjelmakokonaisuus, joka jatkuu vuoteen 2023 saakka. Se koostuu laajasta julkisesta ohjelmasta ja sisältää keskusteluja, esityksiä, verkostoitumista ja julkaisuja.

Ohjelma

Ohjelma koostuu vuosittain syksyisin järjestettävästä Gathering For Rehearsing Hospitalities -ohjelmaviikosta ja keväisin järjestettävästä lyhyemmästä Dialogues -tapahtumasta, joka pohjustaa syksyn ohjelmaviikon sisältöjä.

Tulevan ohjelman näet verkkosivujemme keskustelut ja tapahtumat -osiosta.

 

Julkaisut

Ohjelmaviikon yhteydessä syksyllä julkaistaan Rehearsing Hospitalities Companion -julkaisu, joka kokoaa ohjelman sisältöjä yhteen.

Rehearsing Hospitalities Companion 1

Kansainväliset asiantuntijavieraat

Vieraanvaraisuusharjoituksia-tapahtuman aikana kansainväliset kuraattorivieraat ja muut Helsinkiin saapuvat nykytaiteen ammattilaiset käyvät taiteilijoiden työhuoneilla ja tapaavat muita Suomessa asuvia nykytaiteen ammattilaisia.

Ohjelmaviikon sisältöjen kuratointiin osallistuu myös kuraattoreita, jotka tulevat Helsinkiin Framen ja HIAPin yhteisen Helsinki International Curatorial Programmen (HICP) kautta.

Ohjelmaan osallistuvat asiantuntijavieraat näet verkkosivujemme asiantuntijavieraat-osiosta.